FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Goga a semnat cu Rapid şi devine cel mai bine plătit giuleştean » Ce clauză uriaşă şi-a pus

Dorin Goga a evoluat în ultimul sezon la Poli, în liga secundă
Dorin Goga a evoluat în ultimul sezon la Poli, în liga secundă

Articol de , - Publicat vineri, 29 iunie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 29 iunie 2012 15:22

UPDATE Dorin Goga a semnat un contract pe un an cu Rapid, iar dacă va confirma are o opţiune de prelungire pe încă 3 ani. Atacantul şi-a fixat o clauză de reziliere în valoare de 1 milion de euro.

------------------

George Copos şi-a văzut visul cu ochii şi a reuşit să-l aducă în Grant pe Dorin Goga (28 de ani), atacantul pe care-l doreşte de un an de zile, reuşind totodată să-i îndeplinească lui Ovidiu Sabău principala condiţie pe care antrenorul a pus-o ca să o preia pe Rapid, aşa cum Gazeta a anunţat pe 3 iunie!

Ieri, Copos a ajuns la o înţelegere cu Goga, pe care l-a convins să joace în Grant în următorii trei ani. Finanţatorul Rapidului l-a momit cu un salariu de 22.000 de euro pe lună, la care se adaugă şi 100.000 de euro, bani pe care-i va primi la semnătură.

Actele n-au fost încă parafate, lucrul acesta urmînd să se întîmple azi, dar alb-vişiniii l-au luat deja în calcul pentru cantonamentul din Scoţia, care va debuta luni. Goga e a şaptea achiziţie a rapidiştilor în această pauză competiţională, după Albuţ, Abrudan, Wallace da Silva, Milisavljevici, Renan Silva şi Ilijoski.

Ilijoski rămîne şi el
Venirea lui Dorin Goga în Giuleşti nu-l îndepărtează pe Baze Ilijoski (27 de ani). Macedoneanul a semnat deja cu Rapid şi începînd de mîine se va alătura giuleştenilor în cantonamentul de la ProRapid, iar sîmbătă e posibil să debuteze în tricoul vişiniu, în amicalul de la Satu Mare. Braşovenii sînt însă nemulţumiţi şi susţin că atacantul nu e liber de contract.

"Era plătit la zi! A plecat în vacanţă şi nu s-a mai întors. S-a autopropus la Vaslui şi la Dinamo, acum încearcă să-i păcălească pe cei de la Rapid. Îi minte că a fost declarat liber de FIFA, dar nu le arată nici o hotărîre. Vom cere să fie suspendat 24 de etape şi să ne achite 500.000 de euro", a spus Justin Ştefan, avocatul Braşovului.

35 de goluri a înscris Goga pentru Poli Timişoara în cele 112 de partide bifate de el în tricoul viola, în toate competiţile

1,5 milioane de euro i-a costat Goga pe timişoreni în vara lui 2008, cînd a fost cumpărat de la U Cluj

1,1 milioane de euro a cîştigat Goga la Poli în cei patru ani petrecuţi pe Bega

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

Din nou în Giuleşti
Rapidiştii vor reveni pe stadionul "Valentin Stănescu" pentru meciurile din Europa, după o pauză de 4 ani, atunci cînd Rapid a remizat cu Wolfsburg, 1-1! Astfel, la duelul din al doilea tur preliminar, pe 19 iulie, Pancu şi compania vor evolua cu învingătoarea dintre MyPa (Finlanda) şi Cefn Druids (Ţara Galilor). Alb-vişiniii vor putea evolua şi în turul 3 preliminar în Giuleşti, urmînd ca în cazul unei calificări în play-off să joace pe "Naţional Arena". În sezonul precedent, în aceeaşi fază a competiţiei, Rapid a ales să meargă la Timişoara pentru duelul cu polonezii de la Slask Wroclaw.

INBOX:
- Ioan Ovidiu Sabău a anunţat că este mulţumit de randamentul jucătorilor cu experienţă, dar îi acuză pe cei tineri: "S-au pregătit foarte bine aproape toţi, au avut un randament bun toţi cei care au dus greul în sezonul trecut. M-au nemulţumit cei mai tineri, care au părut satisfăcuţi cu un egal în faţa unei echipe modeste"
- Rapidiştii au primit două zile libere din partea conducerii tehnice după cantonamentul din Austria. Astfel, jucătorii vor reveni chiar mîine, în ziua meciului cu Olimpia Satu-Mare, transmis în direct pe DigiSport şi live-text pe gsp.ro
- Glauber Berti (29 de ani) a acuzat probleme musculare în ultimele zile şi va fi menajat şi la amicalul de la Satu-Mare. Fundaşul va merge totuşi în cantonamentul din Scoţia.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (131)
djsteve
djsteve  •  30 Iunie 2012, 15:36

Meciuri Live HD => www.Digi-HDSport.com

raul1985
raul1985  •  30 Iunie 2012, 00:26
Postat de birjovanu pe 29 Iunie 2012, 21:52

mai fratilor,chiar LIDERII galeriei nu se intanlesc si ei cu cei din conducere,chiar nu au si ei macar o data pe luna o comferinta cu tot stafful,poi la ce mai sunt acolo,sa lase pe altcineva mai capabil si care sa puna si putin respect pentru FANII VISINII,ca nu sunt numai ei?pentru ce mai sunt platiti,sa faca ce spune Zotta?Prost merge sistemul asta la RAPID,dar sper sa se prinda si Copos de manaria asta,stie sa faca afaceri doar cu hoteluri si iahturi ,dar la FOTBAL e NUL

Copos este singurul patron din fotbalul romanesc care a facut bani si din fotbal. pana prin 2002 tot ce se moderniza la stadion era pe spatele ministerului transporturilor. sponsori a avut Rapid-ul cu nemiluita, si privati dar si din partea statului (cazul Loteria Romana). pai numai in 99 ce bani si-a scos omu din echipa se compenseaza cu tot. in 2003 un Cielo costa 120.000.000 rol si o garsoniera de 47mp in perimetrul Str Nerva Traian, goga, a. panu- 128.000.000 rol asta inseamna pana-n 9000 $. in 99 el a vandut : Lobont 3 mil, Ganea 2, Nanu, Sumudica+inca 3 titulari. apoi pancu, bratu, niculae 3+, mazilu 5 mil E, sapunaru 6 mil, ionita 2.5 etc + taher 10 mil, valvis ? mil :)

birjovanu
birjovanu  •  29 Iunie 2012, 21:52

mai fratilor,chiar LIDERII galeriei nu se intanlesc si ei cu cei din conducere,chiar nu au si ei macar o data pe luna o comferinta cu tot stafful,poi la ce mai sunt acolo,sa lase pe altcineva mai capabil si care sa puna si putin respect pentru FANII VISINII,ca nu sunt numai ei?pentru ce mai sunt platiti,sa faca ce spune Zotta?Prost merge sistemul asta la RAPID,dar sper sa se prinda si Copos de manaria asta,stie sa faca afaceri doar cu hoteluri si iahturi ,dar la FOTBAL e NUL

Vezi toate comentariile (131)
Comentează