FOTBAL  »  Superliga  »  CAZUL "TWEETY"

"Gogoaşă", doi ani cu suspendare

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 februarie 2008 00:00

Cel care i-a distrus aparatul de filmat cameramanului TVR Robert Cristea, înaintea partidei dintre Steaua şi Dinamo, de pe 7 aprilie 2007, Nicolae George, alias "Gogoaşă", a fost condamnat la doi ani cu suspendare pentru săvîrşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice. De asemenea, Nicolae George a primit interdicţia de a mai intra pe stadioane şi ob ligaţia de a plăti1.281 de euro către Televiziunea Română.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
 •  27 Februarie 2008, 23:33

Bine asa, dar se putea SI MAI BINE.Adica 2 ani cu suspendare e prea putin.Trebuia sa-i dea vreo 5 ani.Daca mai mult nu-l duce capul,ori sta acasa,se uita la televizor si in casa lui poate sa bata pe cine vrea,fie la pirnaie la urmatoarea abatere cit de mica.

 •  27 Februarie 2008, 23:03

Merita mai mult pentru simplu fapt ca a facut-o desi stia ca este filmat(daca nici atunci cind sti ca te filmiaza nu stai linistit adunci ginditiva ce va face alta data cind nul vede nimeni), de aia la noi in tara nu merg copii la stadion ca se gaseste cite unu din asta care ii da o lovitura de aia de a lor de "baitasi" si avem pretenti sa nu se faca o lege care sa intre bine in cap la toti mari "baitasi" cum se cred. Trebuia sa stea vreo doi ani nu cu suspendare.

 •  27 Februarie 2008, 22:43

bina i a facut......sa i fie de bine....si alta data sa se mai gandeasca....bagasar dracu in el sa se bage...dar e bagat ....nu mai are ce sa se se bage

Vezi toate comentariile (11)
Comentează