FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - OŢELUL, VINERI, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Golanski şi Kapetanos cîştigă cît toţi titularii Oţelului!

Articol de - Publicat joi, 11 martie 2010 00:00

Steaua tremură înaintea meciului cu Oţelul, deşi comparaţiile referitoare la forţa celor două cluburi îi indică pe roş-albaştri ca favoriţi.

"Trebuie să avem mare grijă, fiindcă întîlnim o echipă incomodă!", zice managerul Panduru. De cine se teme fostul internaţional? Cifrele arată o diferenţă uriaşă între fotbaliştii din Ghencea şi advesarii lor, luînd în calcul două criterii: forţa financiară şi experienţa acumulată.

Vedeta plătită cu 1.000 de euro
Doar doi dintre străinii Stelei cîştigă cît toată echipa lui Dorinel Munteanu! "11"-le cu care Oţelul a învins-o în runda trecută pe CFR Cluj (1-0) are venituri totale de 33.000 de euro pe lună, tot atît cît iau Kapetanos şi Golanski. Iar Ionuţ Neagu, omul decisiv al gălăţenilor în runda precedentă, primeşte 1.000 de euro lunar, bani pe care adversarul lui direct, Ovidiu Petre, îi încasează în trei zile!

Trupa de copii
Oţelul lui Dorinel, 4 victorii consecutive, dintre care 3 în tot atîtea etape din retur, conţine în lot 9 oameni crescuţi de club şi promovaţi de la juniori. E vorba despre Rîpă, Sîrghi, Neagu, Cîrjă, Cojoc, Avram, Abraham, Silviu Ilie şi Iorga. Doar Craiova a produs mai mulţi fotbalişti dintre echipele din Liga I, oltenii avînd în lot 12 puşti din pepinieră. Steaua e printre cele mai slabe din campionat, la acest capitol. Ultimul titular de bază ieşit de la "şcoala" din Ghencea a fost George Ogăraru, lansat acum 12 ani!

"Eu credeam că o să avem meci uşor contra Oţelului, dar după ce i-am văzut pe gălăţeni cu CFR sînt îngrijorat!"
Gigi Becali, patron Steaua

Cel mai bine plătit e de la Steaua!
Răzvan Ochiroşii, împrumutat de Oţelul chiar de la Steaua pînă la sfîrşitul campionatului, e cel mai bine plătit gălăţean, cu 5.000 de euro pe lună, bani pe care îi ia în continuare din Ghencea! El a fost cedat de roş-albaştri în contul transferului lui Jelev. Căpitanul Paraschiv cîştigă şi el tot 5.000 de euro lunar. 

Steaua e mai experimentată şi mai scumpă
27 de ani e media de vîrstă a titularilor Stelei

24,5 ani e media de vîrstă a primului "11" pregătit de Dorinel Munteanu

175.000 de euro au costat toţi titularii Oţelului. Clubul a plătit sume de transfer doar pentru Grahovac, Paraschiv, Pena şi Giurgiu

6,4 milioane de euro au costat steliştii care vor intra pe teren de la începutul meciului cu Oţelul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  11 Martie 2010, 10:00

eu sunt cel care a postat primul iar pt al doilea un scutr mesaj :mai bine ne lasi tu , eu am postat de pe un telefon mobil "prietene"in loc sa comentezi articolul tu vezi paiul din ochiul altuia , uita-te mai bine si ai sa vezi barna din ochiul tau !!!!!"profesore"

 •  11 Martie 2010, 09:37

esti varza la lb. romana!!!!!!! lasa-ne !!!!!

 •  11 Martie 2010, 08:23

Fc otelul Falati mai are in lot alti 3 jucatori crescuti in propria pepiniera acestia sunt : Razvan Ochirosii crescut de SteauaDunarii Galti satelitul Fc Otelul , Florin Stioca si Iulian Negoescu plus Mircea Axenta crescut la LPs Galati alt satelit de al Fc Otelul ,si aici se mai adauga si Cosmin Garleanu care acum este accidentat acum cine are cei mai multi mjucatori crescuti in propria pepiniera ? mai informati-va stimati ziaristi, site-ul oficial la culbuliui Otelul e deschis pt toata lumea

Vezi toate comentariile (3)
Comentează