FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Golgeter doar gratis! » Steaua mai caută un atacant, dar nu vrea să plătească pentru el

Piovaccari (stînga) nu a impresionat în meciul cu Petrolul
Piovaccari (stînga) nu a impresionat în meciul cu Petrolul

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 iulie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 13 iulie 2013 09:03

Cu Becali în închisoare, Steaua continuă campania de achiziţii low cost: mai caută un atacant, dar nu vrea să plătească pentru el.

Steaua tot mai caută un atacant, şi după un 3-0 entuziasmant cu Petrolul în Supercupă. Reghecampf vrea un partener în ofensivă pentru Nikolici sau pentru Piovaccari, oricare dintre ei va prinde un loc de titular ca vîrf. Tratativele sînt purtate diferit decît s-a comportat Steaua în ultimii ani şi motivul e legat de situaţia în care se găseşte Becali.

Cu patronul încarcerat, roş-albaştrii vor să ia un nou Rusescu după metoda cu care l-au obţinut şi pe Piovaccari, adică împrumutînd un fotbalist pentru un an, căruia să-i asigure doar parţial salariul, sau să identifice un atacant bun rămas încă liber de contract, deci să nu necesite plata unei sume de transfer.

E, practic, cea mai săracă vară a Stelei din ultima vreme, din punctul de vedere al investiţiilor în transferuri. Singura achiziţie pentru care s-a achitat un preţ a fost Nicolae Stanciu, dar el a venit de la Vaslui cînd Gigi încă era liber. Becali s-a înţeles cu Porumboiu şi i-a plătit 700.000 de euro pe mijlocaşul ofensiv din "naţionala" de tineret.

2 dintre steliştii cu şanse mari să fie titulari au fost aduşi gratis: Piovaccari şi Georgievski. Pentru toţi ceilalţi fotbalişti de bază s-au plătit sume de transfer către cluburi

578694-achizitii.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Becali rămîne în arest!
Conducerea Penitenciarului Jilava a respins cererea formulată de Gigi Becali de învoire pe o zi, pentru a participa la înmormîntarea mătuşii sale, mama verilor săi Victor şi Ioan Becali. Solicitarea a fost respinsă pe motiv că nu au fost îndeplinite condiţiile legale necesare pentru admiterea acesteia. Permisiunea de ieşire din penitenciar pentru astfel de situaţii putea să dureze maximum cinci zile.

"Cel mai valoros lot!"
Fostul atacant al Stelei, Adrian Neaga, crede că formaţia din Ghencea e principala favorită la cîştigarea unui nou titlu de campioană: "Steaua era peste Petrolul cu sau fără Bokila. Au jucători valoroşi, dubluri pe posturi, pregătire bună, s-a format un grup unit şi asta aduce multe rezultate. Cînd jucătorii sînt prieteni între ei apar şi rezultate. Dar în primul rînd au cel mai valoros lot din România".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
ssorin76
ssorin76  •  14 Iulie 2013, 12:47

ziaristi de 2 bani,cateii becalienilor.asa l-ati laudat si pe macaoana ala,de parca a venit de la milan.extraordinar,doar ce a imbracat tricoul vargat al stelei zeci de manageri se inghesuie sa-l vanda la marile cluburi. nea jiji,mai prezinta-i vreo 2 modele de tricouri vargate si te asigur ca o sa coste o avere. fa un contract beton,ca altfel nu o sa-l puteti tine la steaua decat legat.

gabryel28
gabryel28  •  13 Iulie 2013, 18:36

steaua poate sa ia numai oi libere de contract sau poate asteapta iar ca milogii dezafilierea unnei echipe!

helioglobalus
helioglobalus  •  13 Iulie 2013, 18:03
Postat de cheloo52 pe 13 Iulie 2013, 17:12

Deci cine e atacantul...?!?

Mitea!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează