FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - RAPID, MÎINE, 18:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Golgeterul Eric contra pasatorul Spadacio » "Să vedem cine scapă!"

Articol de , - Publicat joi, 26 august 2010 00:00

Eric se pregăteşte să-l primească pe Spadacio la Sibiu pentru meciul direct de mîine seară. Cei doi sînt prieteni la cataramă şi şi-ar dori să îmbrace tricoul aceleiaşi formaţii.

Meciul Gaz Metan - Rapid de mîine este centrat pe duelul dintre golgeterul Ligii 1, Eric, şi cel mai bun pasator al campionatului, Spadacio. Un duel între doi brazilieni, foarte buni prieteni, care au ajuns să-şi facă şi vacanţele împreună.

Fotbalistul medieşenilor a povestit ieri cum s-a cunoscut cu giuleşteanul: "Prima oară, ne-am întîlnit la un meci direct, cînd a bătut el cu 4-2. Apoi, mă întorceam din Brazilia, cu Elington Andrade, şi cei de la Mediaş au uitat să trimită pe cineva să mă ia de la aeroport. Eram pierdut prin Bucureşti, aşa că m-am dus la Spadacio acasă, am mîncat, am făcut un duş, şi-am rămas prieteni buni".

Spadacio s-a confesat apropiaţilor: "Ce sezon are fratele meu! Tare de tot. A dat o grămadă de goluri, rupe poarta! I-am zis să se mai potolească un pic, la meciul cu noi să fie liniştit, că nu mişcă". Eric şi Juliano joacă împreună şi în diverse meciuri de caritate în ţara lor natală.

"Mi-aş dori să joc alături de Spadacio în aceeaşi echipă. Să vedem unde! E băiat bun şi fotbalist de calitate. Aproape ca mine!"
Eric, mijlocaş Gaz Metan

7 goluri a marcat Eric în acest campionat, fiind actualul golgeter al Ligii 1
10 pase de gol a dat Spadacio sezonul trecut, fiind cel mai bun jucător din Liga 1 la acest capitol

Şumudică: "Fac grătare cu Herea" :D
Antrenorul Rapidului, Marius Şumudică, glumeşte şi spune că are o metodă inedită pentru a-l face pe Herea să-şi păstreze forma bună: "Am mare grijă de el! Seara ne vedem şi facem un grătar împreună, îi dau să mănînce bine. Aşa am grijă de el. Serios vorbind, fotbaliştii trebuie să înţeleagă că echipa nu stă într-un singur jucător. Meciurile le cîştigă întreg grupul".

Lima, hattrick în Ligă
Fotbalistul dorit de Rapid, atacantul Rodrigo Lima (26 de ani), a înscris marţi seara de trei ori în partida pe care Braga a cîştigat-o în deplasare la Sevilla cu 4-3. Giuleştenii au negociat în urmă cu două săptămîni pentru împrumutul sud-americanului, însă lusitanii nu au vrut să-l cedeze. "Puteam să-l aducem în iunie, dar am ezitat şi l-a luat Braga. Îl vrem pe Lima, dar Braga nu vrea să-i dea drumul", a spus preşedintele executiv Dinu Gheorghe.

- Şumudică despre întîlnirea cu Gaz Metan: "Întîlnim o echipă bună, cu un antrenor care ştie bine să pregătească un meci. Totuşi, mergem la Sibiu să luăm toate punctele".
- Rapidiştii au intrat aseară în cantonament pentru partida de mîine, cu Gaz Metan. Giuleştenii vor pleca la Sibiu în această dimineaţă.
- Antrenorul Rapidului explică eşecul "satelitului" în Cupa României: "Am fost să-i văd pentru că am trimis acolo cîţiva fotbalişti ca să joace. Nu e o tragedie, băieţii au pierdut din cauza căldurii. În plus, la Astra II au evoluat şi fotbalişti de la prima echipă".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
lizz
lizz  •  26 August 2010, 15:39

salut! care stiti unde pot vedea liga 1 pe net?

albvisiniu94
albvisiniu94  •  26 August 2010, 10:59

HAI RAPIDUL:X:X

gazistu
gazistu  •  26 August 2010, 08:44

si noi mergem in giulesti sa luam toate punctele, dle sumudica

Vezi toate comentariile (6)
Comentează