FOTBAL  »  LIGA 1  »  POLI TIMIŞOARA

Golgeterul Ligii 1 părăseşte Timişoara » Zicu se face bulgar

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 08 iunie 2011 21:30

Mijlocaşul a ajuns la un acord cu ŢSKA Sofia, unde va încasa 400.000 de euro pe sezon.


Ianis Zicu lasă incertitudinea de la Timişoara pentru un contract gras în Bulgaria. Transferul e ca şi făcut, jucătorul urmînd să semneze după ce revine de la "naţională".

Jucătorul a fost dorit şi anul trecut de ŢSKA Sofia. Afacerea a căzut atunci din cauza salariului cerut de fotbalist. Acum, impresarul Victor Becali nu lasă loc de speculaţii. "Un contract este valabil doar atunci cînd este semnat de ambele părţi. Am discutat cu cei de la Sofia şi am pus la punct unele lucruri", a spus impresarul jucătorului.

"Va creşte la bulgari"
Victor Becali este convins că transferul lui Zicu în campionatul Bulgariei va fi un pas important în cariera sa. "L-am simţit afectat după ce s-a întîmplat la Poli, dar a realizat că nu a fost vina jucătorilor. Ianis va creşte foarte mult de acum înainte, este un jucător care s-a maturizat puternic în ultimul an, un jucător care are deja foarte multă experienţă", a concluzionat impresarul machedonului.

O nouă lovitură
După ce l-au vîndut pe Torje la Dinamo pentru suma de 2,5 milioane de euro, timişorenii vor da din nou lovitura prin transferul unui jucător. În urmă cu un an s-a zvonit că Ianis ar fi venit gratis la Timişoara, deşi Marian Iancu a insistat că a plătit 500.000 de euro pentru a obţine semnătura fotbalistului. Oficialii bănăţeni speră să-l vîndă cu cel puţin 1,5 milioane de euro pe golgeterul campionatului.


250.000 de euro pe sezon cîştigă jucătorul la Poli Timişoara

18 goluri a reuşit Ianis în ultimul sezon din Liga I

400.000 de euro
pe an va încasa Zicu la Sofia


Chivorchian aşteaptă
Oficialii timişoreni evită să se pronunţe, legat de transferul lui Zicu în Bulgaria. "Victor este impresarul lui Ianis şi este normal să aibă oferte în acest moment, mai ales că-l impresariază pe golgeterul României. Dacă are ceva concret, noi îl aşteptăm la negocieri, dar ştiţi că eu nu am nimic de spus pînă cînd lucrurile nu sînt clare", a comentat Gheorghe Chivorchian.

Iancu: "Nu vreau mila nimănui!"
Patronul timişorenilor spune că va merge pînă la capăt pentru a demonstra că Timişoara merita să primească licenţa: "Timişoara va juca în Liga 1 doar dacă merită şi acest lucru poate fi dovedit pentru că sîntem vicecampioana României. Nu avem nevoie de mila nimănui, de demersurile nimănui. N-am nevoie de nimeni! Trebuie să dovedim în instanţă că avem dreptul să jucăm în Liga 1!", a spus Marian Iancu la Radio GSP.

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (17)
novak_ul
novak_ul  •  11 Iunie 2011, 01:20
Postat de davyyd pe 09 Iunie 2011, 11:55

numa stelisti si dinamovisti sunt aici , inseamna ca TIMISOARA E PESTE VOI , deaia comentati

Republika Banat intrati pe facebook shi intrati pe banat independenta fata de romania shi dat like

budur
budur  •  10 Iunie 2011, 16:41

in BANAT alta cultura decat in restul tarii.de aia toti trag sa vina in vestul tarii.si TIMISOARA e mai aproape de VIENA decat de BUCURESTI

jezuvia
jezuvia  •  10 Iunie 2011, 10:12
Postat de forumeer pe 09 Iunie 2011, 04:59

Cel putin 1,5 milioane de Euro pe Zicu? Gluma zilei! Bulgarii cred ca nu stiu inca pretul!

Comentariul tău... Bine ca steaua o stiut pretul pe Plesan, emeghara, latovlevici ... etc :))). Chiar ma bucur ca pleaca zicu

Vezi toate comentariile (17)
Comentează