FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

Golgeterul unei formații de Liga 1, pozitiv cu noul coronavirus: „Liga ne-a felicitat!”

Ioan Hora (32 de ani), golgeterul celor de la UTA, a fost confirmat cu noul coronavirus.
Ioan Hora (32 de ani), golgeterul celor de la UTA, a fost confirmat cu noul coronavirus.

Articol de GSP - Publicat joi, 22 octombrie 2020 17:59 / Actualizat joi, 22 octombrie 2020 18:42

Ioan Hora (32 de ani), golgeterul celor de la UTA, a fost confirmat cu noul coronavirus. 

UTA joacă sâmbătă, de la ora 14:00, împotriva celor de la Chindia Târgoviște. După Balauru, Tomozei, Florin Ilie și Melinte, a fost găsit pozitiv cu noul coronavirus și Ioan Hora, fostul atacant de la FCSB și golgeterul arădenilor. 

Testarea nu a fost una obligatorie. Conducerea celor de la UTA a dorit să preîntâmpine apariția unui focar în lot. Laszlo Balint a comentat situația pentru GSP.ro. 

Laszlo Balint: „Am primit felicitări de la Ligă”

„Din păcate așa este. Aveți dreptate. Și atacantul Ioan Hora a fost găsit pozitiv. Ne lipsește enorm, era într-o formă excelentă. Era golgeterul nostru, dar caut să văd partea pozitivă din această situație, că nu sunt mai multe cazuri confirmate. Chiar am primit felicitări dinspre Ligă, pentru felul în care am acționat. La ultimele antrenamente, jucătorii au venit cu mașinile proprii, s-au dus în magazie pentru a-și lua echipament pentru mai multe zile, au venit direct schimbați la antrenament, n-am folosit vestiare, n-am folosit dușuri. Suntem precauți, nu vrem ca situația să degenereze”, a spus Laszlo Balint pentru GSP.ro

Golgeterul unei formații de Liga 1, pozitiv cu noul coronavirus: „Liga ne-a felicitat!”
Ioan Hora

VIDEO. Laszlo Balint, antrenor UTA Arad: „Lipsa fanilor e o problemă pentru UTA, care are suporteri minunați, unici în România”

Citește și alte știri despre UTA: 

VIDEO Regretele unui antrenor aflat pe val: „Aici, lumea e flămândă după fotbal! Nu mi-e teamă de infectare, cât îmi e de izolare”

Un oficial din Liga 1, condamnat la închisoare pentru mărturie mincinoasă!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
prapadlafcsb
prapadlafcsb  •  22 Octombrie 2020, 19:52

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează