FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - RAPID, SÂMBĂTĂ, 14:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Gorev revine la Rapid » Site-ul oficial al giuleştenilor a fost spart de hackeri!

Siteul fcrapid.ro a fost spart a treia oară de către hackeri +1   FOTO
Siteul fcrapid.ro a fost spart a treia oară de către hackeri

Articol de GSP - Publicat luni, 28 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 28 februarie 2011 17:07

Rapidiştii fac ce fac şi devin inamicii numărul unu al hackerilor din întreaga lume. După ce în urmă cu trei ani, giuleştenii au decis să-şi schimbe designul siteului fcrapid.ro, Gorev, probabil un "fan" al vişiniilor le-a şters toată baza de date oficialilor rapidişti de pe site.

Astăzi, Gorev revine în Grant pentru a le face o nouă "bucurie" alb-vişiniilor. Imediat după ce încerci să accesezi site-ul oficial al Rapidului, acesta te redirecţionează automat într-o pagină fatomă, care nu te lasă să citeşti nimic de pe site-ul clubului din Liga I. Peste 12.000 de persoane au accesat siteul oficial de cînd acesta a fost spart.

Şi asta nu era prima acţine de acest gen. Tot în 2008, dinamoviştii au reuşit şi ei să-i surprindă pe rapidişti, chiar înainte meciului din Liga I. La aceea vreme au postat următorul mesaj: "Cristis Borcea rulz! Mircea Rednic Ole! Vă rupem sâmbătă!". Ultima dată, toată baza de date a fost repusă pe site în mai mult de două ore.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
sorin13a
sorin13a  •  01 Martie 2011, 11:32

Un ziar serios (deci nu gazeta!)se ocupa cu comentarii neutre fara fraze de genul: "Rapidiştii fac ce fac şi devin inamicii numărul unu al hackerilor din întreaga lume. " Noi suntem mandrii ca nu avem hackeri printre noi rapidistii..... Hackerul era rus-deci fost sovietic....deci inca mai functioneaza vechile legaturi TOVARASESTI!(fc stana si fc hingherii- moscova!!!)ce ne mai spune asta ca sunteti comunisti in continuare!

marioxxl
marioxxl  •  28 Februarie 2011, 21:32
Postat de paul59 pe 28 Februarie 2011, 21:29

CRONCOBAURILOR VA SPART SITEUL WWW.HAINE VECHI CR CR.RO !

tocmai ce spuneam in comentariul anterior:numai anal.fabeti se gasesc sa jigneasca RAPID-ul...

marioxxl
marioxxl  •  28 Februarie 2011, 21:31
Postat de bdgeorge pe 28 Februarie 2011, 17:45

sunte-ti rusinea europei !!! fraieii de servici

da' tu cand incepi sa scrii cat de cat corect?!?! cam greu cu cratimele,ah???numai pa.nar.ame ca tine se gasesc sa comenteze de rau RAPID-ul...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează