FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - PANDURII 0-1

Gorjenii, mulţumiţi după victoria cu ACS Poli, 1-0:"Am suferit"

Articol de GSP - Publicat luni, 13 iulie 2015 23:17

Edward Iordănescu, antrenorul celor de la Pandurii, a vorbit despre victoria în faţa celor de la ACS Poli, 1-0.

"Contează foarte mult că am cîştigat cele trei puncte. Cei de la ACS au luptat foarte mult. Îi felicit pe jucătorii mei pentru că s-au organizat bine. Ne-am apărat foarte bine.

În această primă etapă echipele se caută, nu au ritm. A fost o pauză foarte scurtă. Jucătorii nu s-au regenerat nici fizic şi nici mental.

Noi am pierdut 12-13 jucători şi ne trebuie timp şi răbdare pentru a construi echipa. Avem mulţi jucător tineri. Vrem să ne clasăm cît mai sus, iar rezultatul ne bucură şi ne de încredere. Victoriile ne vor ajuta să formăm o echipă bună", a spus Edward Iordănescu la DigiSport.

Şi Mihai Răduţ, marcatorul singurului gol al meciului, a vorbit despre partidă.

"A fost un meci destul de greu. Poli şi-a dorit foarte mult victoria şi am suferit puţin. În a doua partea jocul s-a schimbat. După eliminare am controlat jocul. Am avut un ascendent moral şi am dominat meciul. Era important să obţinem cele trei puncte.

Sper să creştem de la etapă la etapă. Vrem să jucăm foarte bine şi etapa viitoare, cu Steaua", a spus Răduţ la DigiSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează