FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO „Ce nu a funcționat anul ăsta?” » Dinamovistul a oferit un răspuns misterios

Gorka Larrucea, în alb // foto: Imago Images
Gorka Larrucea, în alb // foto: Imago Images

Articol de , , - Publicat joi, 21 decembrie 2023 20:11 / Actualizat joi, 21 decembrie 2023 20:19

Mijlocașul Gorka Larrucea (30 de ani) a fost prezent în această seară la evenimentul de Crăciun organizat de Dinamo pentru copiii din Academie. Spaniolul, care a jucat 16 meciuri în acest sezon, s-a declarat încrezător pentru ce urmează în 2024.

2023 a fost un an cu bune și cu rele pentru suflarea dinamovistă. „Câinii roșii” au revenit în prima ligă, dar în primele două treimi ale sezonului regulat au înregistrat rezultate dezastruoase: 4 egaluri, 13 înfrângeri, doar 3 victorii.

Dinamoviștii au întrerupt seria neagră etapa trecută, când au învins-o cu 2-0 pe FC Botoșani, iar vineri speră să consolideze acea victorie cu încă una, pe teren propriu, contra Voluntariului.

Plecare-șoc de la Rapid » S-a înțeles cu Șucu și reziliază contractul
RAPID
Plecare-șoc de la Rapid » S-a înțeles cu Șucu și reziliază contractul

VIDEO. Gorka Larrucea, Dinamo: „Ce nu a funcționat? Am părerea mea, dar nu o pot spune”

Gorka Larrucea nu va juca vineri, având probleme la spate după ce a încasat o lovitură. Mijlocașul spaniol a fost prezent în această seară la evenimentul de la Sala Polivalentă Dinamo și s-a declarat încrezător față de ce rezervă anul viitor pentru el și colegii lui.

„Victoria cu Botoșani este foarte importantă. Știm că toate jocurile sunt dificile, dar trebuie să o luăm meci cu meci, să câștigăm puncte. Mai avem un meci în acest an, trebuie să luăm cele 3 puncte”, a spus Larrucea.

Întrebat ce nu a mers la Dinamo în a doua jumătate a anului, ibericul s-a eschivat: „Nu ține de mine să analizez, eu sunt un jucător. Am părerea mea, dar nu o pot spune. Am fost foarte buni în unele meciuri, am fi putut câștiga cele 3 puncte, dar nu am făcut-o”.

Gorka Larrucea: „Le promit suporterilor că Dinamo va rămâne în Liga 1”

„Sper ca 2024 să fie un an mai bun. Vom vedea cum vor merge lucrurile în această pauză. Cred că noul antrenor și noul staff au venit cu idei bune, acum vom vedea. Le promit suporterilor că Dinamo va rămâne în Liga 1 și le urez un Crăciun fericit”, a încheiat Gorka.

Mai multe știri despre Dinamo:

Ionuț Nedelcearu i-a dat răspunsul final lui Dinamo
DINAMO
Ionuț Nedelcearu i-a dat răspunsul final lui Dinamo
Și-a anunțat oficial plecarea de la Dinamo, cu 4 zile înainte de Crăciun: mesaj transmis în 6 puncte
DINAMO
Și-a anunțat oficial plecarea de la Dinamo, cu 4 zile înainte de Crăciun: mesaj transmis în 6 puncte

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
mirstelistu
mirstelistu  •  22 Decembrie 2023, 09:04

Ce nu a functionat.......sunt niste gloabe

Vezi toate comentariile (1)
Comentează