FOTBAL  »  LIGA 1  »  POLI TIMISOARA

Graţiat?

Articol de GSP - Publicat joi, 24 aprilie 2008 00:00

Egalul smuls în Ghencea l-a îmbunat pe Dusan Uhrin jr, care l-a reprimit la antrenamente pe renegatul Aliuţă.

Marian Aliuţă (foto) a primit, după o scurtă discuţie avută ieri di­mineaţă cu Uhrin, acceptul teh­icianului să se pregătească din nou alături de colegi. În ultimele două zile mijlo­caşul se antrenase singur şi, cel puţin în accepţiunea patro­nului, “şeptarul” lui Poli era, la fel ca şi Cînu, un capitol încheiat pentru Poli. Punctul obţinut pe terenul Stelei l-a readus la senti­mente mai bune pe ceh, care i-a dat o nouă şansă fotbalistului.

Cu toate acestea, Aliuţă a primit cu scepticism semnalul de pace lansat de antrenor. “Nu am stat prea mult de vorbă. Mi-a spus că avem antrenament de la 5.30 şi să mă prezint la pregătiri alături de echipă, nimic mai mult. Eu mă voi pregăti cît de bine pot. Dacă voi juca bine, dacă nu, nu. Nu cred însă că voi juca, dar nu vreau să vorbesc acum aiurea. Vedem ce se va întîmpla în zilele următoare”, a spus Aliuţă, neîncrezător. Fotba­listul convocat de Piţurcă la ami­calul cu Rusia e împăcat cu orice decizie va lua în final Uhrin: “Aş fi fericit să fi revenit toate la normal, dar, dacă nu voi fi iar în lot, voi pleca acasă de Paşte”, a anunţat Aliuţă.

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan a spus ADEVĂRUL! Prima reacție despre divorțul de Reghecampf


Comentarii (2)
 •  24 Aprilie 2008, 07:14

Exclusiv pentru Romania!!! Foaaarte tare! Pam.ela Anderson face strip tease la o petrecere privata pentru seful play boy. In niste pantalonasi scurti de i se vede totul,face senzatie luand obiecte din sala si frecandu-se cu ele. Gasiti poze aici: sabareni.mymi nicity~com/ (mymi nicity scris legat, iar in loc de ~ puneti . )

 •  24 Aprilie 2008, 05:02

Aliutza nenica bucurate ca mai primesti o sansa.. fi sigur ca dk nu profitzi de asta, adio! Mi'ar fi rusine sa nu'mi dau sufletu pe teren cu atatia spectatori in tribune si cei mai adevaratzi fani ai fotbalului romanesc.. sincer.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează