FOTBAL  »  Superliga  »  BORUSSIA DORTMUND

Grav bolnav » Mario Gotze, omul care a decis campioana lumii în 2014, suferă de miopatie metabolică. La fel ca brazilianul Ronaldo!

Articol de - Publicat miercuri, 01 martie 2017 00:00

În ultimul timp, Gotze, 24 de ani, avea mari probleme în a arde grăsimile din organism și a se menține "în greutate".

Dar și numeroase leziuni musculare. Până la un control medical amănunțit, al cărui diagnostic a căzut ca un fulger asupra internaționalului de 24 de ani.

"Tulburări metabolice", a anunțat, luni, Borussia Dortmund. "Miopatie metabolică", a precizat un specialist contactat ieri de tabloidul Bild.

Brazilianul Ronaldo, 40 de ani, retras în 2011, suferă de aceeași boală. Nu l-a împiedicat să joace, dar i-a fragmentat serios cariera. Iar kilogramele îi dau și acum bătăi de cap.

Gotze? Borussia a anunțat ieșirea sa din circuit "pe termen nelimitat". Iar Bild speculează că mijlocașul nu va mai juca în acest sezon.

18 accidentăria suferit Gotze în carieră, ratând 69 de meciuri. A debutat în 2009, la Dortmund

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează