LIGA 1  ·  CFR - ASTRA 1-1

"Greii" depun memorii » Astra ar putea rămîne fără jumătate din titulari

Articol de - Publicat luni, 21 septembrie 2015 00:00

Vedetele echipei lui Șumudică, printre care De Amorim, Budescu, Enache sau Găman, au de primit salariile pe 3 luni și vor să devină liberi de contract.

După remiza din Gruia, 1-1 cu CFR, Florin Lovin a vorbit deschis despre situația delicată de la echipa giurgiuveană: "E o situație tare urîtă, sîntem lideri și avem de luat mulți bani. Jucătorii își pot depune memorii. Sînt multe discuții de vreo 10 zile despre ce să facem, dacă să continuăm. Nu sîntem toți în aceeași situație. Unii au de luat banii pe trei luni, alții pe două, alții bonusuri... Dacă ai curaj, faci memoriu și îți asumi. Nu contează că nu mai joci sau că ești trimis la echipa a doua".

În cazul în care fotbaliștii ar decide să își depună memorii pentru a deveni liberi de contract, Astra ar risca să rămînă fără cei mai importanți oameni din lot. William De Amorim, Constantin Budescu, Gabriel Enache, Junior Morais, Valerică Găman, Silviu Lung și Florin Lovin nu sînt plătiți de aproximativ trei luni.

Dacă nu se va rezolva situația și conducerea nu va putea să facă plățile către jucători, formația dunăreană ar putea ajunge într-o situație extrem de delicată: în loc să lupte pentru titlu, ar ajunge să riște retrogradarea!

Lucrurile s-au stricat după ce Astra a ratat calificarea în grupele Europa League. Deși nu era un obiectiv ușor de realizat, participarea în a doua competiție europeană ar fi adus aproximativ 4 milioane de euro în conturi și ar fi putut susține cu ușurință salariile pînă la finalul stagiunii.

12.900.000 €este valoarea cumulată a jucătorilor pe care i-ar putea pierde gratis AstraFlorin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (6)
bogdared9  •  21 Septembrie 2015, 15:33
Postat de zecs93 pe 21 Septembrie 2015, 14:32

Sunt jucatori interesanti, ar trebui incercat un william de amorim sau de ce nu Gabi Enache !!!

mie imi place Alibec...pacat de caracter

zecs93  •  21 Septembrie 2015, 14:32

Sunt jucatori interesanti, ar trebui incercat un william de amorim sau de ce nu Gabi Enache !!!

Petre Ioan Cretu  •  21 Septembrie 2015, 11:18

Şi Şumulică ce zice, ce zice?

Vezi toate comentariile (6 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1