FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Greşeala aduce mătăniile » Gestul surprinzător făcut de Latovlevici după gafa cu Basel

Basel - Steaua 1-1, Basel - 6 noiembrie +1   FOTO
Basel - Steaua 1-1, Basel - 6 noiembrie

Articol de , - Publicat duminica, 10 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 09 noiembrie 2013 20:18

Gafa din meciul tur cu Basel l-a convins pe Latovlevici să-şi tatueze un simbol religios pe mîna dreaptă.

Iasmin Latovlevici a apelat la Divinitate după ce a comis-o grav în partida de la Bucureşti cu elveţienii. Fundaşul de 27 de ani a decis că trebuie să-şi tatueze pe mîna dreaptă nişte mătănii, sperînd astfel să scape de ghinion.

Latovlevici şi-a afişat "opera" chiar la revanşa cu FC Basel, din Elveţia!
La partida de pe Arena Naţională, fundaşul stînga a gafat incredibil în minutul 48. Atunci, fără a fi presat de vreun adversar, Lato a trimis o pasă aiurea în centru, iar mingea a ajuns direct la Streller.

Atacantul lui Basel a pasat la Diaz şi chilianul a înscris cu un şut frumos de la 25 de metri. La finalul acelei confruntări, stelistul şi-a recunoscut gafa: "A fost marea mea greşeală. Am încercat să îi pasez unui coechipier, dar am lovit mingea slab. Ei au recuperat repede, au şutat şi au dat un gol, un gol frumos".

Alţi doi recent tatuaţi
Pe lîngă Latovlevici, încă doi jucători ai Stelei au trecut în ultima vreme pe la salon pentru a se tatua, amîndoi inspirîndu-se tot din subiecte religioase.

Mihai Răduţ şi-a făcut chipul Fecioarei Maria pe piept, în dreptul inimii. De asemenea, Pîrvulescu a ales să poarte pentru toată viaţa chipul lui Iisus pe antebraţ, copiindu-i pe Mihai Costea şi Gabi Matei.

10.000 de euro pe lună cîştigă Latovlevici la Steaua, club cu care mai are contract pînă în vara lui 2015

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

MM, ironii la miezul nopţii
Imediat după fluierul final al meciului pierdut de Dinamo cu CFR Cluj, scor 0-1, Mihai Stoica a postat pe Facebook o ironie la adresa rivalilor: "3 meciuri în minus, 10 puncte în plus...". Steaua se va menţine pe primul loc şi la finalul etapei a 14-a, deşi are 3 partide mai puţin disputate faţă de urmăritoare. Jucătorii lui Reghecampf vor juca împotriva Astrei pe 22 decembrie, cu Concordia Chiajna pe 12 sau 13 februarie şi cu Universitatea Cluj la o dată ce se va anunţa ulterior.

Plîng după căpitan
Jean Vlădoiu e de părere că Steaua va pierde enorm o dată cu plecarea lui Bourceanu: "Alex chiar merită un transfer în străinătate, pentru că a dat totul pentru clubul din Ghencea. A făcut şi pentru echipa naţională destule, e un tip serios, care munceste mult şi aleargă incredibil. Pentru Steaua va fi cu siguranţă o pierdere, nu ştiu cine poate să-i ia locul lui în acest moment". Aceeaşi părere o are şi Viorel Moldovan: "Vor fi mari probleme pentru Steaua, Bourceanu ţine mijlocul! Vor avea de suferit serios dacă-l vor pierde".

Laude pentru Cojocaru
Preşedintele de imagine al campioanei, Helmuth Duckadam, are numai cuvinte de laudă pentru goalkeeper-ului echipei Under 19, Valentin Cojocaru: "În meciul cîştigat la Basel a avut peste 10 intervenţii cruciale. Este un portar cu talie, cu o priză excelentă, are un joc de picior foarte bun. Dacă vom avea grijă de el va ajunge un om de bază al primei echipe. I-au prins foarte bine aceste partide în formaţia de tineret".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
vall_jan
vall_jan  •  10 Noiembrie 2013, 20:31
Postat de buerebuistas pe 10 Noiembrie 2013, 13:09

Concetatene , este de apreciat intentia ta , dar te incurca firul logicii in propozitii si gramatica .

nici gramatica nu mai conteaza...de logica ...nu mai vorbim.

radianu
radianu  •  10 Noiembrie 2013, 13:45

Nici un tatuaj nu te ajuta daca nu o faci tu singur!

buerebuistas
buerebuistas  •  10 Noiembrie 2013, 13:09
Postat de roadster1988 pe 10 Noiembrie 2013, 11:38

mm uita-te pe clasamentul grupei voastre de UCL si fa dupa aceea fa ironiile alea.vezi ca sunteti pe punctul de de deveni cea mai slaba echipa care a participat vreodaat in competitie.

Concetatene , este de apreciat intentia ta , dar te incurca firul logicii in propozitii si gramatica .

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close