FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CRAIOVA 1-1

Greșeală mare de arbitraj în Astra - Craiova! Ion Crăciunescu: „E penalty!”

În minutul 61, Craiova ar fi trebuit să beneficieze de un penalty în partida cu Astra. +9   FOTO
În minutul 61, Craiova ar fi trebuit să beneficieze de un penalty în partida cu Astra.

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2021 22:39 / Actualizat luni, 18 ianuarie 2021 23:15

În a doua repriză, Craiova ar fi trebuit să beneficieze de un penalty în partida cu Astra.

Toate detaliile despre Astra - Craiova 1-1, AICI

În minutul 61, centrarea expediată de Nicușor Bancu din partea stângă a fost oprită cu brațul de David Bruno (foto).

„Centralul” partidei, Radu Petrescu, a lăsat jocul să continue. Eronat, în opinia fostului mare arbitru internațional Ion Crăciunescu. „E henț, deci trebuia acordat penalty”, a declarat acesta în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Craiova a ajuns la 4 meciuri fără victorie în Liga 1 (3 egaluri și o înfrângere). Oltenii sunt la 3 puncte de liderul FCSB, care are și un meci mai puțin disputat.

GALERIE FOTO » Astra - Craiova 1-1

FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
+5 FOTO

Bogdan Mara despre Astra - Craiova 1-1: „Nu e ușor în ritmul ăsta!”

Clasament Liga 1

Citește mai multe știri din Liga 1:

Sorin Cârțu, ironic după Astra - Craiova 1-1: „Au fost mai aprigi cu noi decât cu Steaua. Găman a rămas pe teren acum, e de apreciat”

Dan Nistor, nervos după ce a fost schimbat de Papură! Reacția mijlocașului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
dansy
dansy  •  21 Ianuarie 2021, 11:43
Postat de ionica007 pe 19 Ianuarie 2021, 09:15

...:)...Sunteti penibili...:)... Craiova a egalat dupa ce un jucator de la Astra a fost scos in afara terenului de arbitru datorita unei singerari provocate de cotul lui Mamut, acelasi care trebuia sa vada ''rosu'' si etapa trecuta. Spre final, o intrare criminala a lui Mateiu (de ''rosu''...) la fel a ramas nesanctionata... Aceste GRESELI nu le vedeti?!...

Ne-am saturat de comentariile tale de prosta calitate si care arata cat fotbal cunosti.In momentul egalarii jucatorul de la Astra intrase in teren mai specialistule de doi bani.

dansy
dansy  •  21 Ianuarie 2021, 11:38
Postat de Constantin Vaetus pe 19 Ianuarie 2021, 12:59

Despre ofsaidul premergător golului egalizator al Craiovei nu zice nimic, spune că trebuie VAR! "Imparțial", ca tot românul!

Bai fraiere numai tu ai vazut offside la acea faza.Te-ai gandit,inainte de a scrie prostii,la unghiul din care transmitea camera tv????Daca nu stii nici macar acest lucru nu inteleg ce cauti pe aici.Ai vazut ce s-a comentat dupa meci? Toti au zis ca nu a fost offside.Asa ca mergi mai bine sa bei o bere.

629690994563561
Sutiman Ilie  •  20 Ianuarie 2021, 10:38

Craiova o nulitate. Era ținută în cărți de kolicji și tot aud. Ce echipa are Craiova. Frate nu mai este bună, Ivan, sau mumut sau Nistor care sunt meciuri în care pasele sunt doar în spate. La cum se joaca zici ca sunt antrenați penteu miuță și nu pentru fotbal. Și totuși acest patron tâmpit repeta mereu ca are încredere. Pai are ca ala nu-i cere jucători, are ca nu ii iasă din cuvânt. Asta vrea la Craiova, pai dacă o tine asa în câțiva ani Craiova va fi ca și voluntari. Vom vinde pe 200 de mi și nu pe milioane. Mitriță nu trebuia sa plece niciodată de la Craiova, și trebuia să-l ținem cu un salariu mai mare. Dar ați preferat să-l dați, ați luat 10 jucători și salariul este enorm la toți. Oare nu trebuia sa ii face jumătate de milion o an și de la an ii creștea pentru a-l tine. Pentru a avea echipă. De când a plecat Mitriță Craiova este o mizerie, și nu echipă. Papură doar un ratat, patronul un nesimțit care face totul sa își bată joc de suporteri. Dacă vede ca suporterul îl vrea pe Papură afara. Dă-l! Asta este viața, ei trăiesc pentru echipă și vad. Tu vrei sa nu mai investești și ți din ăștia pr lângă tine, ca dacă venea unul bun cerea jucători. De ce credeți ca nu vine un antrenor bun? Ca este o gluma ce se întâmplă la Craiova. De la Mangia Craiova este doar o glumă, nu mai aduc jucători buni pentru Craiova. Bărbuț singurul jucător de viteza cu talent este ținut pe banca dar îl băgăm pe Ivan care doarme, mateiu un luptător sta pe banca și ținem pe teren pe alți. Păcat!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează