FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - PANDURII 3-2

Greşeli cu repetiţie » "Centralul" Robert Dumitru a comis-o din nou la Vaslui

Articol de - Publicat luni, 21 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 21 noiembrie 2011 09:59

Arbitrul Robert Dumitru a inventat un penalty pentru vasluieni la un duel Sînmărtean-Voiculeţ. Acesta a mai ajutat Vasluiul şi la derbyul cu Dinamo, cînd a refuzat un penalty clar "cîinilor"

VEZI AICI FAZA CU PENALTY-UL ACORDAT DE ROBERT DUMITRU

Cea mai tensionată fază a partidei a avut loc în minutul 40, cînd Sînmărtean l-a driblat pe Rusu, dar nu a reuşit să-l depăşească şi pe Voiculeţ, care a intervenit "curat", cu un tackling perfect! Robert Dumitru a văzut însă cu totul altceva şi a indicat total eronat 11 metri, acordîndu-i şi cartonaş galben mijlocaşului Pandurilor.

Arbitrul nu este la prima greşeală pro-Vaslui în acest sezon de toamnă! Tot el a condus meciul moldovenilor contra lui Dinamo şi nu a acordat un penalty în favoarea roş-albilor după ce Farkaş l-a secerat în poziţie de ultim apărător pe Marius Niculae. Mia mult, slovacul ar fi trebuit să primească şi cartonaş roşu.

"Nu a fost penalty, dar să fie primit pentru că am obţinut şi noi, în sfîrşit, ceva nemeritat. Nu cred că Pandurii a pierdut din cauza arbitrajului, şi pe noi ne-a oprit centralul în mai multe faze"
Adrian Porumboiu, finanţator FC Vaslui

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (36)
blu25
blu25  •  21 Noiembrie 2011, 23:17

NIMIC NU E INTAMPLAOR !!!

paul_bobo
paul_bobo  •  21 Noiembrie 2011, 21:32

pai si......unde esti craciunescule....vrei laDNA...

dicesare
dicesare  •  21 Noiembrie 2011, 20:26

A mai fost unul care spunea ca joaca cel mai curat fotbal si a fost prins cu mata in sac (penescu) poate da Dumnezeu porumboiule sa te duci dupa el .............................

Vezi toate comentariile (36)
Comentează