FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Greșește Dică poziția unui jucător? Contra avertizează: "Locul în care îl văd eu e complet altul"

Articol de GSP - Publicat luni, 01 ianuarie 2018 16:42

În ultimele meciuri Nicolae Dică a fost nevoit să improvizeze în centrul apărării din cauza accidentărilor și l-a folosit pe Dragoș Nedelcu, cel care în mod obișnuit e mijlocaș central defensiv.

Cosmin Contra, selecționerul României, crede că jucătorul venit de la Viitorul n-are ce căuta pe linia de fund și îi transmite lui Dică să-l joace doar la mijlocul terenului.

"Am spus de multe ori că îmi place foarte tare Nedelcu. El este un jucător pe care îl urmăresc foarte atent. Cred că locul lui nu este în apărare. Din punctul meu de vedere, el trebuie să joace în faţa apărării, pe post de număr 5, singur dacă se poate", a spus Cosmin Contra la TV Digi Sport.

Bogdan Planici și Mihai Bălașa sunt cei doi fundași centrali accidentați pe finalul sezonului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
caminero
caminero  •  01 Ianuarie 2018, 22:29

Mai pe românește aDică, două *** se Contrează. Amîndoi sînt la fel de antrenori.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

manty_one
manty_one  •  01 Ianuarie 2018, 20:31

Contra nu stie ca Nicolae Dica l-a folosit acolo pe Nedelcu fiind in criza de fundasi centrali,neavand alta solutie?Odata cu revenirea lui Planici si Balasa sigur ca va juca mijlocas la inchidere!

samertx
samertx  •  01 Ianuarie 2018, 17:38

https://www.youtube.com/watch?v=UGkuWYI1s-8 La mulți ani!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează