FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

”Gretzky” al Stelei nu avea nici pase! :) » Tatu a reuşit abia în meciul cu Sportul primele pase decisive

Tatu nu a mai marcat niciun gol în ultimele opt luni.
Tatu nu a mai marcat niciun gol în ultimele opt luni.

Articol de - Publicat marti, 10 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 10 aprilie 2012 14:29

Mihai Stoica l-a comparat pe Tatu cu un hocheist care oferă assist-uri colegilor. Pînă la meciul cu Sportul, brazilianul era zero la acest capitol.

"Ador fotbaliştii care ştiu să paseze. Nu ştiu cîţi jucători din Liga 1 reuşesc să îşi lase coechipierii cu poarta goală!", şi-a început Mihai Stoica pledoaria pro- Tatu imediat după partida cu Sportul, scor 4-1. Managerul i-a ironizat pe fanii care l-au huiduit pe brazilian, după cel mai bun meci al acestuia la Steaua. "Tatu a pasat decisiv la trei din patru goluri, iar suporterii l-au huiduit. Probabil trebuia să paseze la patru din patru. La hochei se pune ca marcator şi pasatorul!", a continuat MM.

El a încercat să-l apere pe Tatu, jucătorul pentru care el a insistat să vină la Steaua în vară, însă nu a specificat că cele trei assist-uri cu Sportul sînt primele ale atacantului de 30 de ani în acest sezon! El a jucat în 30 de meciuri în toate competiţiile pentru roş-albaştri, fiind al treilea la acest capitol.

Nu a mai marcat de 8 luni
Leandro Tatu a marcat doar două goluri în Liga 1 în acest sezon, ambele însă în tur. Mai precis, în primele două etape ale sezonului, cu Voinţa şi cu Mioveniul, echipe nou-promovate. De atunci, au trecut mai bine de 8 luni de cînd brazilianul nu a mai găsit plasa în Liga 1.

Cine e Wayne Gretzky
- a jucat 20 de sezoane în NHL, între 1979-1999
- a fost poreclit "The Great One" şi este considerat de specialişti ca fiind cel mai mare hocheist din istorie
- este singurul jucător din istoria NHL care a reuşit 200 de puncte într-un sezon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
dayro27
dayro27  •  11 Aprilie 2012, 12:47

e problema voastra,sunteti platiti pt asta...dar nu ne credeti idioti,doar pt ca intram pe acest site...app,la meciul cu haifa,pe national arena...cine i-a pasat lui nikolic la golul 4????

dayro27
dayro27  •  11 Aprilie 2012, 12:43

SUNTETI RIDICOLI CU CAMPANIA ASTA ANTI TATU...

mtsstm
mtsstm  •  11 Aprilie 2012, 09:46

La cat de lesinat au jucat cei de la Sportul, sigur a fost blat...dar, scuze d-nilor ziaristi, au jucat cu Steaua...atunci sigur nu a fost blat, scuze...am crezut ca Sportul a jucat cu CFR, Dinamo, Rapid (aici meciurile implicit sunt blaturi) etc...dar Steaua niciodata nu a facut vreun blat si nici nu va face vreodata, mai ales pe finaluri de sezon...este o echipa imaculata cu foarte multi suporteri care nu trebuie deranjati cu chestiuni negative...se supara si scad vanzarile GSP, scad intrarile pe gsp.ro...eu zic sa consideram numai clasamentul returului si astfel pe Steaua campioana...s-ar repeta istoria...aia cu echipa din Campulung Moldovenesc desfintata pentru un titlu cadou pt. Steaua!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează