FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - DINAMO, LUNI, 20:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Greu cu ilfovenii! Dinamo nu va avea meci ușor cu Chiajna: detaliul care îi dă bătăi de cap lui Andone

Articol de - Publicat duminica, 12 februarie 2017 00:00

În ultimele 5 meciuri, jucătorii Concordiei s-au ridicat la nivelul mai galonaților adversari.

Dinamo şi Concordia se luptă pentru obiective diametral opuse. Cu toate acestea, misiunea trupei lui Ioan Andone nu se anunță deloc uşoară pentru, că în ultima perioadă, Chiajna i-a pus mereu probleme.

În ultimele 5 întâlniri din toate competiţiile, Dinamo a învins de două ori, ilfovenii tot de atâtea ori, iar un meci s-a terminat egal.

Echipa lui Dan Alexa are un plus de moral pentru că a câştigat ultima întâlnire, în Liga 1, chiar în acest sezon, scor 1-0, în septembrie 2016. S-a jucat în Ştefan cel Mare, iar golul a fost marcat chiar de un fost "câine", Marian Cristescu. Eşecul a fost cu atât mai dureros cu cât a fost primul pentru Dinamo pe teren propriu în actualul sezon.

Poate cel mai surprinzător scor dintre cele două combatante s-a înregistrat în Cupa Ligii, când Concordia, cu Falub pe bancă, a "distrus" "câinii" cu scorul de 3-0. Poarta echipei pregătite atunci de Rednic a fost perforată de Milevsky, Obodo şi Pena.

"Cred în Ando"

Fostul mare atacant al "câinilor", Florin Răducioiu, şi-a amintit de perioada Dinamo: "Eu sunt dinamovist, am crescut acolo, iubesc această echipă. Îmi aduc aminte de momentele când eram copii şi ne pregăteam cu marele meu antrenor, Piţi Varga, pe zăpadă, efectiv, chiar dacă era un strat mult mai mare decât ce vedem acum. Cred în ce face Andone, sper să câştige campionatul, chiar dacă nu e simplu", a spus Răducioiu la Dolce.

"Normal că-mi doresc să bat Dinamo! Și la fel de normal e să-mi doresc să antrenez cândva Dinamo! Vreau să pregătesc toate formațiile la care am jucat"
Dan Alexa, antrenor Chiajna

Ultimele 5 întâlniri directe

Dată Meci Scor Competiţie
24.09.2016 Dinamo - Chiajna 0-1 Liga 1
14.04.2016 Dinamo - Chiajna 1-1 Cupa Ligii
10.03.2016 Chiajna - Dinamo 3-0 Cupa Ligii
20.02.2016 Dinamo - Chiajna 4-0 Liga 1
28.09.2015 Chiajna - Dinamo 1-3 Liga 1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
aldo_m
aldo_m  •  13 Februarie 2017, 22:53

ando nu e antrenor de dinamo o sa se gaseasca dasteprti sa vorbeasca de virgule sau puncte ANDONE NU E ANTRENOR DE DINAMO

962345157140859
Daniel Grosu  •  12 Februarie 2017, 12:16

Şi care era "detaliul"? Jurnalist făcut la normă!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  12 Februarie 2017, 11:04

remember meciurile alea din cupa ligii..viciate puteric de arbitrii de frica sa nu prinda Dinamo finala si sa se intample cum s-a intamplat sezonul asta in cupa ligii. in plus vreo 4 jucatori e la Chiajna in frunte cu Milevski care jucau pe sestache fara drept de joc cum s-a aflat mai tarziu. combinatiile baietilor destepti din liga si federatie.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează