FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Greu de vîndut! » Motivul pentru care Steaua nu reuşeşte să îl cedeze pe Claudiu Keşeru

Articol de - Publicat luni, 26 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 25 ianuarie 2015 22:09

Steaua nu reuşeşte să scoată preţul maxim pe Keşeru: cluburile interesate de golgeterul anului 2014 nu acceptă să plătească 4 milioane de euro, cît cere Becali.

Nici 30 de goluri într-un singur an nu mai sînt de ajuns! Steaua nu reuşeşte să obţină pe Claudiu Keşeru jumătate din banii pe care i-a încasat în schimbul lui Vlad Chiricheş. Cluburile din Est interesate de atacantul român nu sînt de acord să achite 4 milioane de euro, primul preţ pe care l-a pronunţat Becali.

Roş-albaştrii aveau şi înlocuitorul pregătit, pe George Ţucudean, dar trebuie să mai aştepte. Afacerea ar fi tentantă pentru stelişti: din 4 milioane de euro care s-ar lua pe Claudiu, numai un sfert ar fi investiţi în achiziţionarea lui Ţucudean, de la Charlton.

Presa din Arabia Saudită anunţă că tratativele dintre Al Nasr şi Steaua pentru Keşeru s-au blocat. Vîrful care a marcat 30 de goluri în 2014 a plecat cu echipa în Antalya, pentru al doilea cantonament, şi e mai probabil să continue în Ghencea măcar în următoarele 6 luni.

Jeremy Bouhy, agentul lui Claudiu, a explicat la DigiSport în ce stadiu se găseşte clientul său: "Oferta din Golf nu era singura pentru Keşeru. Mai sînt cluburi care sună, există interes şi discuţii cu mai multe părţi. Anul 2014 a fost unul senzaţional pentru Claudiu şi el are două obiective pentru perioada următoare: să mai cîştige un titlu de campion cu Steaua şi să participe cu "naţionala" la Europeanul din 2016. Nu e disperat să plece, rămîne la clubul actual fără nici un fel de problemă".

Keşeru mai are contract încă un an şi jumătate de acum înainte, aşa că ar putea pleca gratis în vara anului 2016. El are 28 de ani şi a venit tot liber de contract şi la Steaua, după ce a reziliat cu Bastia, în urmă cu un an.

1 milion de euro a încasat Steaua pe cei doi jucători pe care i-a vîndut în iarna asta, Szukala şi Sînmărtean. Ambii erau în ultimele şase luni de contract şi ar fi plecat gratis de la 1 iulie dacă Becali n-ar fi acceptat milionul de la Al Ittihad

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Nea Gigi nu m-a vrut!"
Desemnat de două ori cel mai bun jucător străin din România, Eric de Oliveira, în prezent la Pandurii, a dezvăluit că a fost dorit la Steaua în trecut, dar de fiecare dată patronul s-a opus transferului acestuia. "În ultimii ani s-a tot vorbit despre un transfer al meu la Steaua, dar, din cîte ştiu eu în acest moment, niciodată nea Gigi nu m-a vrut acolo! Pentru mine nu a fost nici o problemă şi nici o pierdere. E normal că orice fotbalist îşi doreşte să joace la Steaua, dar nu e un capăt de lume dacă n-ajungi acolo", a spus brazilianul de 29 de ani.

"Nu-l condamn pe Tamaş!"
Marius Niculae i-a urat baftă lui Tamaş la Steaua, însă recunoaşte că nu-l va menaja în meciul direct: "Ca dinamovist îmi pare rău că s-a dus acolo, dar îi urez baftă pentru că este prietenul meu. Dar la meciul direct nu am să-l cunosc, o să văd doar culorile acelea în faţă. I-am şi zis, că am vorbit cu el la telefon, că îl înţeleg ca om. Ca dinamovist, nu, dar ca om îl înţeleg pentru că are o familie şi din punctul ăsta de vedere nu am cum să-l judec, nu am cum să-l condamn. Cine sîntem noi să-l judecăm? Cu siguranţă dacă voi juca şi eu, şi el, vor ieşi scîntei, pentru că în toate meciurile Dinamo-Steaua nu există prietenie, nu există cunoştinţe".

Profesorul Papp
Fundaşul stelist Paul Papp a decis să-şi deschidă o şcoală de fotbal, chiar în oraşul său natal, la Dej. În acest proiect se va implica şi jucătorul Universităţii Cluj, Dan Bucsa. "Am văzut foarte mulţi copii talentaţi care vor să facă fotbal în condiţii foarte bune. Nu vreau să pierd oportunitatea de a creşte talente la Dej! Nu toţi au avut şansa pe care am avut-o eu în carieră, tocmai d-asta vreau să fac ceva pentru cei mici. Vă asigur că toată echipa pe care o vom forma va face un proiect care va avea viitor", a spus Papp.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
marioa
marioa  •  26 Ianuarie 2015, 14:34
Postat de bogdany79 pe 26 Ianuarie 2015, 11:45

Daca juca CL pleca fara probleme...si pe bani mai multi. Acolo e testul adevarat!

Dar daca mai si castiga finala CL cat valora? Deocamdata se cer banii astia pentru un atacant de 28 de ani care pana la varsta asta nu prea a atras atentia nimanui. Pretul se cere pe ce ai nu pe ce ar fi fost daca juca nu stiu ce.

valiza.epo
valiza.epo  •  26 Ianuarie 2015, 11:49

Au cam murit fraierii... Acum se uita cluburile si CU CINE a marcat 30 de goluri si in ce competitie. Keseru e bun pentru nivelul nostru extrem de slab, dar in meciurile importante, decisive chiar, a cam lipsit de la apel. Ca a marcat mult cu clone si capre nu mai conteaza in ochii altora. Este un jucator de liga a doua franceza si niciun jucator de acolo nu face 4 milioane.

bogdany79
bogdany79  •  26 Ianuarie 2015, 11:45
Postat de sange_alb.rosu pe 26 Ianuarie 2015, 11:43

Nu inteleg de ce se mira jiji ca nu vrea nimeni sa dea 4 milioane pe Keseru. Omul asta a ajuns la 28 de ani fara sa se auda de el prin cercurile fotbalistice cat de cat selecte. Acum, la varsta asta a avut si el un sezon bun, dar asta si pe fondul jocului intr-un campionat sub-mediocru. Tot ce a demonstrat e ca la nivelul Romaniei e peste medie, dar asta nu inseamna ca valoreaza milioane de euro...

Daca juca CL pleca fara probleme...si pe bani mai multi. Acolo e testul adevarat!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează