FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - PANDURII 1-0

Greu fără Eric » Pandurii sînt de nerecunoscut fără mijlocaşul brazilian plecat la Al-Ahli

Distefano a fost cel mai slab jucător al gorjenilor
Distefano a fost cel mai slab jucător al gorjenilor

Articol de - Publicat luni, 24 februarie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 23 februarie 2014 23:27

Gorjenii sînt de nerecunoscut fără Eric, vîndut la Al-Ahli. Înlocuitorul său în echipă, Distefano, a avut cifre dezastruoase în comparaţie cu brazilianul.

Eric de Oliveira a fost vîndut în această iarnă la formaţia din Arabia Saudită, la Al-Ahli, după doar o jumătate de sezon petrecută la Tg. Jiu.

Gorjenii au obţinut 1,2 milioane de euro în schimbul mijlocaşului de 28 de ani, însă şi-au pierdut cel mai important om al primei părţi de campionat. Sud-americanul era golgeterul competiţiei, alături de Antal, şi cel mai bun pasator din Liga 1: 11 goluri şi 9 assisturi.

Cu toate că oficialii clubului au făcut o afacere financiară excelentă, decizia de a-l vinde pe Eric a lăsat un mare gol în primul "11". Înlocuitorul său la Galaţi, argentinianul Distefano, a fost aproape inexistent în meciul cu Oţelul, iar Pandurii au suferit enorm în zona mediană, unde creierul limpede a lipsit cu desăvîrşire.

Diferenţa dintre brazilian şi argentinian a fost oglindită şi de statisticile furnizate de InStat, Distefano funcţionînd la jumătatea mediei parametrilor lui Eric din prima parte a sezonului.

În poziţia de mijlocaş ofensiv mai poate evolua şi Dan Nistor, 25 de ani. Jucătorul este împrumutat de la Evian pînă în vară, însă acesta este un mijlocaş central clasic la origine, avînd mai degrabă valenţe defensive decît unele de marcator şi pasator decisiv.

18 mingi a pierdut Distefano în meciul cu Oţelul

606713-distefano-eric.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
fcotelulgalati
fcotelulgalati  •  24 Februarie 2014, 11:37

Baieti, Pandurii au castigat norocos si in tur. De ce nu asteptati si alte meciuri si apoi sa spuneti. Otelul si-a format o super trupa in iarna si veti vedea asta in curand. La meciul cu Petrolul traiesc sentimente contradictorii. Mi-as dori sa castige Otelul, dar la Galati se doreste ca anul asta sa castige titlul Petrolul.

dash.berlin
dash.berlin  •  24 Februarie 2014, 10:17

Eric ducea in spate toata echipa.Cu greu le va mai iesi jocul fara el in teren.

valu4ever
valu4ever  •  24 Februarie 2014, 09:06

nu e greu fara eric,vind meciuri...la greu!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează