FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Greul abia începe! » Următoarele cinci meciuri sunt decisive pentru viitorul Stelei

În ciuda rezultatelor modeste, Levy a fost reconfirmat de Becali
În ciuda rezultatelor modeste, Levy a fost reconfirmat de Becali

Articol de - Publicat luni, 26 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 25 septembrie 2011 22:16

Steaua e la mijlocul clasamentului şi s-a îndepărtat deja de primele locuri, fără să fi jucat cu echipele mari ale campionatului.

Steaua a "reuşit" o contraperformanţă incredibilă: rezultate dezastruoase cu un program perfect! Nici una dintre formaţiile tari ale campionatului, care au titlul drept obiectiv, n-a ieşit pînă acum în calea roş-albaştrilor! Abia de acum urmează! Tănase şi ai lui au pierdut puncte cu echipe mai slab cotate. Singura participantă în cupele europene împotriva căreia au jucat, Gaz Metan, i-a bătut cu 3-0.

Alte recorduri negative ale roş-albaştrilor? În ultima lună, n-au mai bătut-o decît pe Sănătatea Cluj, din Liga a treia, 4-0 în Cupă. Şi din totalul de opt jocuri pe care le-au disputat, ei au mai multe rezultate negative decît pozitive, trei victorii, două egaluri şi trei înfrîngeri.
Programul etapelor următoare complică şi mai tare situaţia în care au ajuns "militarii". Le vor întîlni, la rînd, pe campioana Oţelul, pe Vaslui, una dintre cele mai puternice din Liga 1, şi pe rivala Rapid. Aceste trei partide foarte dificile conţin, între ele, şi două deplasări în Europa League, la AEK Larnaca şi la Maccabi Haifa.

"Noi nu ne descurcăm contra echipelor mici fiindcă nu le putem desface, dar ştim să jucăm mai bine cu adversarele puternice" (Gigi Becali, patron Steaua)

Ultimele cinci rezultate ale roş-albaştrilor:
Gaz Metan-Steaua 3-0 - Liga 1
Steaua-Schalke 0-0 - Europa League
Steaua-Pandurii 1-2 - Liga 1
Steaua-Sănătatea Cluj 4-0 - Cupa României
Sportul-Steaua 0-0 - Liga 1

Următoarele cinci partide ale Stelei:
AEK Larnaca-Steaua - Europa League
Steaua-Oţelul - Liga 1
Vaslui-Steaua - Liga 1
Maccabi Haifa-Steaua - Europa League
Steaua-Rapid - Liga 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
tandd
tandd  •  26 Septembrie 2011, 12:45
Postat de sorin_steaua pe 26 Septembrie 2011, 08:34

Cand ii aud eu pe oamenii astia pe la TV ...ca jucatorii au valoare individuala si chestii d-astea, au pe naiba, da, s-a transferat toate bombele de la echipe retrogradate, Mihai Costea = n-are valoare, un jucator mediocru Prepelita = jucator medicru Rusescu = nu poate fi titular la Steaua Tanasa - Bomba Tatu = un jucator foarte bun, daca ar avea cu cine sa joace ar iesi mai mult in evidenta. In concluzie, o gramada jucatori fara valoare la Steaua...n-ai cum sa faci mare branza cu jucatori transferati de la retrogradate, eu cred ca daca ne salvam de la retrogradare e bine :)

asta e de fapt problema,cand jumatate din echipa sunt de la retrogradate e normal sa fie asa.Marile transferuri ale stelei,galamaz,iliev,prepelita,costea1,costea2,rusescu,brandan si mai nou balan sunt de fapt jucatori care au retrogradat cu echipele lor si au venit la steaua umflati la maxim de cioban ca fiind marii salvatori ai stelei.Pai voua vi se pare ca dodel face 2 mil,costea 1.5???parerea mea ca banel alergatorul tinea echipa asta in viata cu devotamentul lui,a plecat banel s=-a prabusit si steaua.Ca sa nu mai zic si de mm care numai fata de steaua nu are,e un golan cu gura mare si cam atat

bruk
bruk  •  26 Septembrie 2011, 11:32

Totu e penibil la Steaua , in fiecare an cei mai buni manageri, Jiji si Michel aduc numai jucatori de la echipe retrogradate ,si se plang ca nu castiga meciuri .Drept urmare ,pt a remedia problemele s-au gandit sa mai aduc un jucator retrogradat in persoana lui Tibi Balan !Michele n-ai demnitate ,pleaca si ia-l cu tine si pe pocaitu de Levy sluga lu Jiji .Cum naiba esti antrenor si joci in fiecare meci cu Costea titular ,se vede ca il tine in teren ca asa vrea ciobanu ,la fel in cazu Dodel!

rapid..
rapid..  •  26 Septembrie 2011, 11:07

la cat mai multe ''succesuri'' de acest fel!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează