FOTBAL  »  Superliga  »  PROTEST

Grevă în Liga 1?! Jucătorii amenință că nu se mai antrenează de mâine, iar antrenorul cere transferuri ca să mai stea

Articol de - Publicat luni, 29 martie 2021 12:57 / Actualizat luni, 29 martie 2021 14:00

Haosul existent la Poli Iași generează reacții din partea jucătorilor. Neplătiți de două luni, fotbaliștii ieșeni au anunțat că intenționează ca marți să nu se antreneze. 

Gestul vine după ce săptămâna trecută jucătorii au cerut ca primarul Iașului, Mihai Chirica, și membrii Consiliului Director să vină la vestiar pentru a le comunica intențiile legate de echipă. 

Fotbaliștii sunt iritați și de faptul că înaintea meciului cu Dinamo primarul a fost în vestiar și le-a spus că va fi bine financiar dacă vor câștiga. 

În ciuda asigurărilor primite, nicio problemă nu s-a rezolvat după succesul contra câinilor. Nemulțumit este și antrenorul Nicolo Napoli, care a cerut patru transferuri și achitarea unui salariu. 

Italianul a spus că ia în considerare plecarea de la Poli dacă lucrurile nu se schimbă în bine până la meciul cu Academica Clinceni, de vineri. 

VIDEO Schimb de replici dur între Adrian Ambrosie și Ciprian Paraschiv, în direct la GSP Live

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Cursă contra cronometru pentru fanii lui Dinamo » De câți bani mai au nevoie pentru licență + Ințiativă nouă pentru a micșora datoria

Lovitură cruntă pentru FCSB » Gigi Becali anunță cât va sta Florinel Coman pe tușă după accidentarea de la „națională”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează