FOTBAL  »  Superliga  »  GREVĂ

Grevă sau nu?! Jucătorii au refuzat să intre în cantonament » Ce s-a întâmplat după o ședință-fulger

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat sambata, 02 decembrie 2017 10:43

Jucătorii lui ACS Poli Timișoara au refuzat inițial să intre în cantonament înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaș, din cauza faptului că nu și-au primit salariile promise.  

Deși aveau programat un antrenament sâmbătă de la ora 10:30, jucătorii de la ACS Poli nu au ieșit de la vestiare, unde au purtat discuții legate de salarii. După o ședință de jumătate de oră în vestiar, Ionuț Popa i-a convins pe jucători să iasă în cele din urmă la antrenament și probabil aceștia vor intra în cantonament duminică seara.

"Sunt așteptări pe plan financiar, ni s-a promis ceva și nu s-a respectat. Vom vedea  dacă vom face cantonament sau nu. Normal nu ar trebui să facem chestiile astea.

Ni s-a promis că până la sfârștiul lunii trecute vom primi niște bani, acum noi nu știm din ce alte părți nu au venit bani și noi nu am primit, ei trebuie să se țină de cuvânt", a spus Bocșan într-un dialog purtat cu presa înaintea partidei cu Gaz Metan Mediaș.

"Vor suporta consecințele. Conform Regulamentului de Ordine Interioară, îi voi anunța azi că conducerea nu e de acord, nu susține ideea de a nu face cantonament. Nici eu nu am susținut această idee, a venit din partea lor… E de înțeles că oamenii sunt frustrați. Eu nu am ce să le imput lor" Ionuț Popa

Meciul dintre ACS Poli Timișoara și Gaz Metan Mediaș se va disputa luni, de la ora 18:00. Partida va putea fi urmărită în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.ro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  03 Decembrie 2017, 06:23
Postat de martinpen pe 02 Decembrie 2017, 12:58

Ce consecinte sa suporte jucatorii ? In primul rand, sa suporte consecinte conducerea, care nu si-a facut treaba sa achite salariile. Nu inteleg de ce jucatorii nu isi pun clauze, ca in caza neplatii la timp a salariului, sa primeasca dublu ?

Altceva e uluitor, cum ar zice aia de la RTV! :D felul in care apare primarul si zice "nu mai au decat 1 salariu,maxim 2 restante! acum e bine, a fost si mai rau!" de parca sa platesti omu` la cateva luni si nu la zi e un lucru normal! am inteles ca nu sunt bani si fiecare face ce poate, dar sa ii zici unui angajat "tu ai muncit azi, dar mananci maine!haide, nu te supara, ca au fost zice cand ai mancat raspoimaine!" e cam deplasat! cel putin!

963448210353161
Daniel Gutu  •  02 Decembrie 2017, 15:55
Postat de martinpen pe 02 Decembrie 2017, 12:58

Ce consecinte sa suporte jucatorii ? In primul rand, sa suporte consecinte conducerea, care nu si-a facut treaba sa achite salariile. Nu inteleg de ce jucatorii nu isi pun clauze, ca in caza neplatii la timp a salariului, sa primeasca dublu ?

Prostii!Cu exceptia jucatorilor(A.Munteanu,Canu,V.Cretu,Vasvari),restul sunt cascadori.Probabil de liga a 3-a

para.para
para.para  •  02 Decembrie 2017, 14:21

Eu le-as mai da astora bani dupa ce v-or bate fcsb-ul de 2 ori, dar nu oricum, ci cu 8-2 pe arena nationala si cu 7-0 la Timisoara. Si evident daca nu s-ar mai da la o parte in meciurile cu echipa favorita a celor care impacheteaza peste.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează