FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREȘ

Grig al patrulea! ASA Tg. Mureș și-a găsit un nou antrenor: Petre Grigoraș

Grigoraș revine în Liga 1
Grigoraș revine în Liga 1

Articol de - Publicat miercuri, 30 decembrie 2015 00:00

Grigoraș a fost anunțat oficial drept al patrulea antrenor al celor de la ASA Tg. Mureș în acest sezon.

Căutarea celor de la Tg. Mureș a luat sfîrșit. După mai multe negocieri, oficialii clubului au ajuns la un acord cu Petre Grigoraș.

Tehnicianul de 51 de ani îi va lua locul italianului Cristiano Bergodi, care a decis să părăsească echipa după meciul de Cupă cu ACS Poli, cîștigat la penalty-uri. Grig va fi ajutat de secundul Marian Dinu și de preparatorul fizic Ciprian Prună. Cei trei au semnat contracte pînă la finalul acestui sezon.

Despre Grigoraș s-a vorbit de fiecare dată cînd un club important din Liga 1 a schimbat antrenorul, însă tehnicianul nu a mai antrenat de mai bine de un an. Ultima formație pregătită a fost Pandurii, unde a stat pe bancă 27 de meciuri.

După venirea la echipă, Grigoraș va fi al patrulea tehnician al mureșenilor din acest sezon, după Dan Petrescu, Vasile Miriuță și Cristiano Bergodi.

"Recunosc că nu am stat prea mult pe gînduri, deoarece este o oportunitate pentru mine. ASA este o echipă frumoasă, cu un trecut elegant. Principalul obiectiv este calificarea în play-off. Îmi aduc aminte de meciurile disputate la Tg. Mureș, în calitate de adversar, toate au fost frumoase, atmosfera extraordinară, oameni superbi"
Petre Grigoraș, antrenor ASA Tg. Mureș

344de meciuri a strîns Grigoraș în Liga 1 din postura de antrenor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
benaflek
benaflek  •  30 Decembrie 2015, 09:46
Postat de Mihaela Racu pe 30 Decembrie 2015, 09:44

GRIGORAS ii merge rau in ardeal Vezi cazul CFR Cind se termina sezonul regulat e PA de la ASA

lui grigoras ai vrut sa scrii

1455370071422773
Mihaela Racu  •  30 Decembrie 2015, 09:44

GRIGORAS ii merge rau in ardeal Vezi cazul CFR Cind se termina sezonul regulat e PA de la ASA

Vezi toate comentariile (2)
Comentează