FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA 1-1

Grig, cerut în Ghencea! » După Mihai Stoica, şi galeria roş-albaştrilor îl doreşte pe antrenorul pandurilor la Steaua din vară

Petre Grigoraş (47 de ani) a jucat pentru Steaua în sezonul 1989-1990, cînd a bifat 15 meciuri şi a marcat două goluri +4   FOTO
Petre Grigoraş (47 de ani) a jucat pentru Steaua în sezonul 1989-1990, cînd a bifat 15 meciuri şi a marcat două goluri

Articol de - Publicat luni, 02 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 01 aprilie 2012 20:30

Suporterii Stelei care au făcut deplasarea la Tg. Jiu i-au scandat numele tehnicianului gazdelor, pe care îl doresc antrenor în Ghencea începînd din vară.

Grigoraş antrenor la Steaua. Nu e doar o dorinţă a cuplului Gigi Becali - Mihai Stoica, începînd din vară, ci şi a suporterilor roş-albaştrii. Fanii Stelei care au însoţit sîmbătă echipa la Tg. Jiu i-au scandat numele tehnicianului Pandurilor aproape pe întreaga durată a meciului, solicitînd ca el să fie adus la vară în Ghencea.

Nu e pentru prima dată cînd numele lui Grigoraş e adus în discuţie ca soluţie pentru banca tehnică a Stelei. Şi în vara lui 2011 s-a pus problema, însă atunci s-a opus Mihai Stoica, managerul general preferîndu-l pînă la urmă pe israelianul Ronni Levy. Între timp, MM şi-a schimbat poziţia faţă de Grigoraş şi, în momentul în care a revenit ca manager, i-a promis lui Gigi Becali că îl va convinge pe tehnicianul gorjenilor să preia Steaua la finalul acestui sezon.

A lucrat doar la echipe mici
Grigoraş a debutat în meseria de antrenor în urmă cu aproape 12 ani, cînd a fost "principal" la Farul Constanţa. Apoi a trecut pe la FC Oneşti şi Petrolul Moineşti, după care a impresionat cu Oţelul, între 2006 şi 2009. A plecat apoi la Poli Iaşi, iar din 2010 o antrenează pe Pandurii Tg. Jiu.

Media lui, peste media Stelei din acest sezon
Petre Grigoraş are nu mai puţin de 264 de meciuri în Liga 1. Deşi a lucrat doar la echipe mici, are o medie de goluri marcate de 1,32 pe meci, peste cea reuşită de Steaua în actualul campionat, de 1,2 goluri pe meci, una dintre cele mai mici din istoria echipei din Ghencea.

Steaua a luat titlul doar cu străin pe bancă
În ultimii 10 ani, Steaua a cîştigat de două ori campionatul, în 2005 şi 2006. În ambele sezoane a avut pe bancă măcar un antrenor străin. În primul, Zenga a condus 27 dintre cele 30 de etape, după care a fost înlocuit cu Ţiţi Dumitriu. Apoi, sezonul 2005-2006 a fost început de Protasov şi continuat de Olăroiu.

"Am contract cu Pandurii pînă în 2013. Cel puţin pînă la vară însă vreau să lucrez aici, la Tg. Jiu. Ce va fi la vară vom vedea. Mi-au scandat numele fanii Stelei? OK şi eu ce pot să fac? Le mulţumesc frumos pentru că mă apreciază" (Petre Grigoraş)

"Nu are rost să vorbim acum despre Grigoraş, Steaua are antrenor. Am vorbit de atîtea ori despre calităţile lui Grigoraş" (Mihai Stoica, manager Steaua)

"Hai să nu mai discutăm de Grigoraş acum că şi aşa s-a supărat domnul Condescu că au apărut informaţii înainte de meciul direct că vine Grigoraş la Steaua" (Gigi Becali)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
liviuemil
liviuemil  •  02 Aprilie 2012, 13:50

Bun, vine la Steaua. Atunci berbecul si cu MM ar trebui sa se abtina de la transferuri. Asta e treaba antrenorului iar jucatorii ceruti ar trebui sa fie aprobati sau nu de o comisie de 3-5 tehnicieni/ oameni cu experienta din cadrul clubului.

carol_k
carol_k  •  02 Aprilie 2012, 12:57

Mai degraba invers...Dupa ce galeria il doreste uite ca il vrea si MM,ca n-are incotro...Daca-l vroia cu adevarat Grig era demult la Steaua

tachebacanu
tachebacanu  •  02 Aprilie 2012, 12:53

Draga Grig,daca vrei sa arunci la gunoi toata"sudoarea"din activitatea ta,mergi la oierul sef si dupa 10 etape "ti-ai atins SCOPUL"Alegerea este a ta!Dece nu gasesti un patron cu scaun la cap si urmeaza ex. Dan Petrescu la Urziceni???

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close