FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Grigoraş a plecat înainte să debuteze pe banca Galaţiului: "Riscam să fiu strivit"

Grigoraș i-a mai pregătit pe gălățeni în perioada ianuarie 2006 - iunie 2009, cîștigînd Cupa Intertoto în 2008
Grigoraș i-a mai pregătit pe gălățeni în perioada ianuarie 2006 - iunie 2009, cîștigînd Cupa Intertoto în 2008

Articol de - Publicat marti, 26 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 25 februarie 2013 21:14

Antrenorul de 48 de ani nu a mai semnat contractul cu fosta campioană din cauza conflictului deschis dintre primarul Marius Stan şi patronul Dan Adamescu.

Ceea ce Gazeta a anticipat în numărul de ieri s-a confirmat: Petre Grigoraş n-a mai semnat angajamentul cu Oţelul şi a anunţat că nu se va mai întoarce la clubul de la malul Dunării cîtă vreme situaţia la vîrf nu se va clarifica!

"Eram prins într-un război care nu e al meu şi riscam să fiu strivit! Cînd mi-am dat acceptul să revin la Galaţi, eu am vorbit cu o persoană, care între timp am văzut că nu mai are nici o putere în club", şi-a început Grig "spovedania", făcînd referire la actualul primar, Marius Stan, care şi-a pierdut total influenţa după preluarea pachetului majoritar de către Dan Adamescu.

"Cu domnul Adamescu nu am vorbit decît o dată, acum cîteva zile. Cîtă vreme omul care m-a dorit nu are putere de decizie, iar pe celălalt nu-l cunosc, ce rost avea să mai stau?! Nu vă puteţi închipui ce greu mi-a fost să iau această decizie, însă nu sînt omul care să sar dintr-o barcă în alta de la o zi la alta. Venisem cu sufletul deschis, n-am încasat nimic în luna petrecută aici, dar chiar nu pot rămîne în incertitudinea asta", a adăugat Grigoraş.

"A luat clubul cu un euro"
Săptămîna trecută, Stan l-a acuzat pe Adamescu că nu le-a plătit jucătorilor salariile pe lunile decembrie, ianuarie şi februarie, "deşi eu, atunci cînd a trebuit să plec, am lăsat milioane de euro în cont". "Domnul Adamescu a preluat clubul cu un euro. A dat un euro şi a pus mîna pe şapte milioane de euro, cu condiţia de a investi pe o perioadă de cinci ani cel puţin cît băga Combinatul pînă atunci, adică două milioane de euro anual. De ce nu se întîmplă asta nu ştiu", a mai acuzat fostul director general al Oţelului, ales vara trecută primar al oraşului pe listele USL.

Narcis Răducan a anunţat că etapa viitoare, în deplasarea de la CFR Cluj, pe banca tehnică va sta tot Ioan Balaur.

"Sper ca suporterii să mă înţeleagă, m-ar durea enorm să fie supăraţi pe mine" (Petre Grigoraş)

"Nu eşecul cu Petrolul m-a făcut să plec. La ce lot există aici, cu siguranţă am fi avut rezultate foarte bune" (Petre Grigoraş)

12.000 de euro lunar ar fi trebuit să fie salariul lui Grigoraş la Oţelul, acelaşi pe care tehnicianul îl încasa şi la Pandurii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
plischi
plischi  •  26 Februarie 2013, 08:24

ati crezut ca numai indivizi precum becali sau copos se-nfig sa ia o echipa pentru a se pricopsi?

flo_ax
flo_ax  •  26 Februarie 2013, 02:46

Otelul n-a aratat chiar rar, uneori bine pe alocuri. Sa nu uitam ca a avut si 2 bare! Ce gafa manageriala, sa-l scapi asa pe Grig

Vezi toate comentariile (2)
Comentează