FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Grigoraş a revenit la Oţelul şi şi-a stabilit primul obiectiv: ”Vrem Cupa!”

Grigoraș a mai antrenat Oțelul în perioada ianuarie 2006 - iunie 2009, cîștigînd Cupa Intertoto în 2007
Grigoraș a mai antrenat Oțelul în perioada ianuarie 2006 - iunie 2009, cîștigînd Cupa Intertoto în 2007

Articol de - Publicat joi, 31 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 30 ianuarie 2013 22:25

Grigoraş, 48 de ani, a deconspirat, ieri, la Radio GSP, care sînt planurile sale la revenirea la Galaţi.

- Domnule Grigoraş, ce motivaţie aveţi, din nou, la Oţelul?
- Există motivaţie oricînd. Nu poţi fi mereu la echipele de pe podium. Lucruri frumoase faci şi la formaţiile mici, să le ridici, să le faci să joace fotbal frumos, să fii apreciat. Eu vreau să am o aventură frumoasă la Galaţi, iar la final să ne despărţim cu pupături şi cu felicitări. Sînt optimist, am preluat echipe în perioade şi mai grele.

- De ce iar Oţelul, după trei ani şi jumătate?
- Revenirea la Galaţi îmi face plăcere, dar îmi aduce şi un disconfort, pentru că-mi pare rău pentru Viorel Tănase, fostul coleg şi elev, e o situaţie ingrată pentru că nu eu îl dau afară. Cunosc oamenii de la Galaţi, ştiu că sînt profesionişti, sper să şi semnez pentru că momentan doar mi-am dat acordul.

- Cîştigaţi bine?
- Dacă mă interesau banii, eram acum prin Qatar sau prin Arabia. Vreau să redresăm situaţia, să facem o trupă puternică. Cupa României e un obiectiv clar, avem semifinala cu Petrolul şi sperăm la acest trofeu!

"Îmi doresc ca Pandurii să ajungă în Europa. Cred că poate termina pe locul 2, 3 sau 4. Pustai nu m-a căutat, dar sînt dispus oricînd să dialogăm dacă vrea detalii" (Petre Grigoraş, antrenor Oţelul)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
durul
durul  •  31 Ianuarie 2013, 14:49

alo, galben-albastru se aude? am auzit ca busca s-ar putea sa faca o pauza pe la mititica [prietenii stiu de ce ] si rachita sta la cotitura sa il "arda" pe spuzitul de contra ! succesuri

agent0013
agent0013  •  31 Ianuarie 2013, 13:52

Bun Revenit la Galati Domnule Grigoras, Respectul nostru Domnule Tanase !

ertyuiop
ertyuiop  •  31 Ianuarie 2013, 13:39
Postat de galben_albastru pe 31 Ianuarie 2013, 13:30

sa castige cupa otelu si sa joace finala cu astra sau cu cfr pe stadionu din chiajna, s'asa nu o sa se umple. orice meci cu petrolul finalista, ar aduna peste 10.000 de oameni pe orice stadion din tara si peste 20.000 in bucuresti. Petrolul e o stare de spitir, Petrolul inseamna istorie, traditie, respect.

Petrolul de azi inseamna echipa de mecrcenari in frunte cu patronul.....nu am uitat mutarea in corpore de la Cluj! Si spre aducere aminte patronul e ex- dinamovist.......mijloace specifice?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close