FOTBAL  »  Superliga  »  FC BARCELONA - MANCHESTER 2-0

Grigoraş: "Ar trebui să ne ascundem sub pat cîteva zile după Barcelona - Manchester"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 mai 2009 00:00

Petre Grigoraş, antrenorul echipei Oţelul Galaţi, a declarat că ar trebui să se ascundă sub pat cîteva zile după victoria Barcelonei în finala Champion League.

"Am ţinut cu Barcelona şi, asearã, Barcelona a fost net superioară lui Manchester. Eu am pronosticat 3-1, nu mi-a ieşit decît diferenţa. Îmi place foarte mult stilul de joc al Barcelonei. Diferenţa faţă de noi este imensă.

După un asemenea meci îţi vine să te bagi sub pat, să stai ascuns cîteva zile, pentru că nu te mai poţi numi nici antrenor, nici jucător de fotbal. Ar fi culmea să i se reproşeze ceva lui Ferguson, are atîtea trofee cît nu au cîţiva jucători de la Oţelul meciuri în prima ligă la un loc.

Cred că nici dacă se strîngeau cei mai buni 30 de antrenori, nu puteau face mai mult în faţa Barcelonei. O echipă românească ar mai putea elimina pe Barcelona sau Manchester United abia peste 600 de ani", a declarat Petre Grigoraş.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (5)
 •  28 Mai 2009, 18:28

o finala foarte slaba,un meci de-a dreptul plictisitor. A ramas doar brendul acestor echipe ca jucatori slabuti fata de perioada 89-94,Van Basten,Gulit,Roberto Bagio,Cantona,Rijkard,Baresi,Costacurta,Savicevici,Boban,George Weah.

 •  28 Mai 2009, 17:20

600 de ani ? Stiu si eu , poate daca joaca tot aceeasi la Barca !!

 •  28 Mai 2009, 16:51

Corect

Vezi toate comentariile (5)
Comentează