FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Grigoraș, atac la adresa unei formații din Liga 1: "Jucători pe care eu i-am format au fost vânduți pe bani mulți!"

Articol de GSP - Publicat joi, 12 ianuarie 2017 17:59

Petre Grigoraș s-a despărțit de Pandurii Târgu-Jiu în această iarnă, dar susține că este gata să meargă în instanță pentru a-și primi banii restanți.

Acesta a ținut să le reamintească oamenilor din conducerea echipei Pandurii despre jucătorii pe care i-a format și care au fost vânduți pe sume importante.

"Din 2010, despre Pandurii s-a vorbit ca despre una dintre cele mai spectaculoase echipe! Au ieșit jucători de națională de acolo, Pintilii, Chiricheș, Maxim, jucători pe care eu i-am format.
Nu mai spun de transferurile care s-au făcut ulterior, pe bani mulți! Câţi bani a câştigat Pandurii din vânzarea lor! Pe Mihai Roman eu am ținut morțiș să-l aduc, a ieșit golgheterul campionatului, a plecat și el pe bani mulți", a spus Grigoraș, citat de Fanatik.

Întrebat despre viitorul său, tehnicianul a declarat că nu știe la ce echipă va ajunge și a criticat regulamentele care nu protejează angajații cluburilor.

"Nu știu unde o să mă duc! Am fost la ASA, vicecampioană, pac, s-a dus! Timișoara, pac, s-a dus! Mă gândesc atunci, cum acceptă cei care dirijează Liga astfel de situații? Ca în final, tot cluburile să fie cele care au dreptate! Comisiile la ce mai există? Păi, eu am primit un contract, clubul nu-l respectă, dar nu pățește nimic. Trebuie făcut ceva la nivel de regulamente", a încheiat Grigoraș.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
983732924972315
Soos Vilmos  •  12 Ianuarie 2017, 20:44

Cunoscind pedigreul acestui antrenor , ar trebui sa mearga la fcsb, asa poate scapam de ei.

gicab
gicab  •  12 Ianuarie 2017, 19:17

Și?

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  12 Ianuarie 2017, 19:12

...saracul ...a muncit degeaba ...dar a ramas ...cel mai bun din oras ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează