FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Grigoraş caracterizează steliştii pe care-i va primi după "afacerea Maxim"

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 decembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 16 decembrie 2012 10:39

Din afacerea Maxim la Steaua, Petre Grigoraş se va alege şi cu Adi Rocha şi Răzvan Stanca. Atacantul brazilian va veni din această iarnă la Tîrgu Jiu, iar antrenorul Padurilor le-a făcut o scurtă caracterizare celor doi.

Pe Stanca îl cunosc, va fi un concurent serios pentru Mingote, sînt doi portari experimentaţi şi de valori apropiate.

De Rocha întrebaţi ce a făcut campionatul trecut, pentru că în sezonul ăsta a jucat foarte puţin. E un jucător talentat, este un om de gol, dar să vedem ce o să înseamne pentru aceşti jucători trecerea de la Steaua, la Pandurii. Astea sînt nişte întrebări foarte serioase.

Rocha a avut evoluţii foarte bune la Chiajna. Eu vreau să spun că nu ştiu care va fi motivaţia lui. Poate să fie decepţionat că nu i s-au dat şanse prea multe sau, dimpotrivă, poate să aibă ambiţia de a demonstra ce poate“, a spus Grigoaş la Sport Total fm.

Preţ maxim pentru Maxim » Steaua a rezolvat ieri al doilea transfer al iernii

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
domodo
domodo  •  16 Decembrie 2012, 13:22

sa nu-si faca nici cei de la steaua si nici cei de la pandurii "vise"!!!MAXIM NU VA VENI LA STEAUA!!!maxim se va rata ca fotbalist si o mare parte de vina o va avea impresarul sau marinescu!!!!O SA VEDETI!!!!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  16 Decembrie 2012, 13:13

Grig, mai bine ne spui cat o sa fie scorul in retur cu Steaua, cat e intelegerea, 3-0, 4-1 ?!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  16 Decembrie 2012, 12:43

Este o afacere buna pentru Pandurii ...ca au mai luat si bani ...niciodata Pandurii n o sa mai invinga steaua cat timp ciobanul puscaria o sa fie antrenorul acestei echipe ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează