FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII-”U” CLUJ, VINERI, 18:30, ÎN DIRECT DIGISPORT 1 ŞI LIVEXTEXT GSP.RO

Grigoraş cere ”pandurilor” atenţie sporită: ”Să nu mai repetăm greşelile din trecut”

Grigoraș insistă ca elevii săi să nu subestimeze ”șepcile roșii”
Grigoraș insistă ca elevii săi să nu subestimeze ”șepcile roșii”

Articol de - Publicat joi, 19 iulie 2012 00:00 / Actualizat joi, 19 iulie 2012 11:00

Pandurii deschid balul în acest sezon, iar tehnicianul Petre Grigoraş ştie ce trebuie să facă elevii lui pentru a începe cu dreptul: "Mereu am avut probleme cu echipele considerate mai slabe şi am jucat foarte bine cu cele mari. Acum trebuie să fim mult mai atenţi, să nu mai repetăm greşelile din trecut. Am cîştigat cu Steaua, Rapid şi CFR, am făcut egal cu Dinamo. Însă am păţit-o cu echipele mai slab cotate, cu Sportul, cu Sibiu, echipe care au retrogradat. Trebuie să turăm motoarele din start, va fi un sezon mult mai greu decît cel trecut".

Grigoraş a vorbit şi despre U Cluj: "Ştiu totul despre Universitatea. Am o statistică despre ei, cu toate formulele folosite. Nu prea au avut rezultate bune în pregătiri, sînt o echipă nouă şi este greu pentru ei să omogenizeze o echipă într-o lună. Totuşi, nu trebuie să ne credem deja cîştigători"

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează