FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Grigoraş despre succesul Pandurilor: "Facem performanţă cu refuzaţi!". Au mai adus unul :D

Articol de - Publicat joi, 02 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 02 august 2012 11:12

Antrenorul Petre Grigoraş este mîndru că a reuşit două victorii în două etape cu fotbalişti care nu aveau loc la echipele de la care au venit

"Mă bucur că în acest sezon avem mai multe soluţii de joc decît am avut în ultima vreme. E clar că există concurenţă în echipă, avem posturile acoperite cam peste tot şi asta mă bucură foarte mult. E de remarcat faptul că putem să avem rezultate foarte bune şi cu jucători ce nu au prea mare experienţă şi care au fost refuzaţi de alte echipe. Iar eu, ca antrenor, mă pot lăuda că am o libertate şi un sprijin deplin din partea conducerii", a declarat Grig.

Francez în probe
Pandurii. Trupa lui Grigoraş a mai adus un francez la echipă, după ce Karim Boutadjine (23 de ani) a dovedit că se pliază perfect pe stilul de joc visat de antrenor. Nou-venitul este Jonathan Ribadeira (24 de ani) şi joacă pe postul de mijlocaş central. Acesta a evoluat ultima dată în liga a treia franceză, pentru Red Stars 93. Francezul va da probe de joc la echipă, iar dacă nu va interveni nimic, mijlocaşul va semna cu Pandurii. Un alt jucător adus în probe, un israelian, a stat doar o noapte la Tîrgu-Jiu. El a plecat a doua zi, fiind nemulţumit de cum arată oraşul.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
plesan
plesan  •  02 August 2012, 16:48

Ce om but era ala ,israelianu..ii dai seama ce frumos e la el in oras ;)) ..bre Orasu lu' Brancusi e cel mai frumos.....la strazi asa e...unele is praf..dar asa e peste tot in Romania..insa restu e chair frumos ;)

vladutz13
vladutz13  •  02 August 2012, 12:46

Hahaha, israelianului nu i-a placut orasul :)) Targu Jiu este un oras cochet, probabil prea linistit pt un om obisnuit cu bombe :P

tzii
tzii  •  02 August 2012, 12:44
Postat de klaussim007 pe 02 August 2012, 12:14

respect grigoras, esti un ft bun antrenor si sper ca intr-o zi sa ajungi la Steaua!

sper sa plece mimi&reghe&gigi si sa vina grigoras cu asa conducere nici nu-ti mai vine sa tii cu steaua

Vezi toate comentariile (4)
Comentează