FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - U CLUJ 1-0

Grigoraş, după 1-0 cu "U" Cluj: "Nu ne gîndim încă la cupele europene"

Petre Grigoraş
Petre Grigoraş

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 21 octombrie 2011 23:32

Antrenorul Pandurilor, Petre Grigoraş, era extrem de fericit la finalul partidei cu Universitatea Cluj, scor 1-0 pentru gorjeni, gol Vranjes, din penalty.

"O victorie extrem de grea, cu o echipă cu ambiţii mari. Ne aşteptam la un asemenea meci greu, dar cu cît e mai greu, cu atît e mai frumos. Atunci cînd echipa vrea, cînd ai 21 de puncte, e normal ca lumea să fie bucuroasă. Se vede o dorinţă şi o ambiţie foarte mari la jucători, iar acest lucru mă mulţumeşte.

Cred că sîntem pe merit acolo unde sîntem, sperăm să o ţinem tot aşa în continuare. Se vede că se poate, dar să rămînem realişti. Ne gîndim la fiecare partidă în parte, urmează meciul de Cupă, iar apoi cel cu Sportul.

Sînt multe echipe cu pretenţii, dar noi ne dorim să cîştigăm mereu. Dacă jocul ne va permite să ne clasăm mai sus decît ne-am propus, va fi foarte bine. Dar nu ne gîndim încă la cupele europene", a spus Petre Grigoraş la "DigiSport Special".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
p1qu3e
p1qu3e  •  22 Octombrie 2011, 01:51

Antrenor de nota 10 !

gery76
gery76  •  22 Octombrie 2011, 00:21

Un antrenor cu adevarat original,cu o filozofie despre fotbal extrem de pozitiva,Grigoras este adeptul fotbalului OFENSIV ,spectaculos,al fotbalului jucat si pentru oamenii din tribuna! FELICITARI PETRE GRIGORAS!!!

unoxte
unoxte  •  22 Octombrie 2011, 00:11

Felicitari si pentru aceasta victorie si ati putea chiar (macar) sa va ganditi si la cupele europene , sa pregatiti "terenul" , pe presedinte, pe sponsori, ca noi suporterii ne gandim sa vedem echipa luptindu-se si cu echipe mari din europa. Daca se poate , de ce nu ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează