FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI

Grigoraș explică de ce s-a răzgândit și a semnat cu ACS Poli: ”S-au reglat cât de cât problemele financiare”

Poli e al 7-lea club de primă divizie pregătit de Grigoraș, după Farul, Oțelul, Poli Iași, Pandurii, CFR și ASA
Poli e al 7-lea club de primă divizie pregătit de Grigoraș, după Farul, Oțelul, Poli Iași, Pandurii, CFR și ASA

Articol de - Publicat sambata, 26 martie 2016 00:00

Antrenorul de 51 de ani s-a răzgândit și a semnat aseară cu bănățenii.

Marți i-a refuzat pe timișoreni, "nu pot face peste tot muncă patriotică", ieri și-a dat acordul să-i pregătească pe Zicu și compania cel puțin până la vară! Ce l-a făcut pe Petre Grigoraș să-și schimbe părerea în numai 3 zile?

"În primul rând, s-au reglat cât de cât problemele financiare. Jucătorii urmează să-și mai primească din datorii, ceea ce pentru mine e extrem de important, nu pot lucra cu niște oameni nemulțumiți. Apoi, a doua oară când am fost căutat de cei de la Poli am simțit că am fost dorit cu adevărat", a declarat Grig.

Acesta a negociat inițial cu Daniel Stanciu, demis între timp de Consiliul Director, după care a tratat cu primarul Nicolae Robu.

Noul "principal" al Politehnicii urma să semneze aseară un acord pe două luni, perioadă în care va câștiga 12.000 de euro. Dacă salvează echipa de la retrogradare, el va încasa și un bonus consistent, iar colaborarea s-ar putea extinde pe alte două sezoane.

"Cu Elek și cu Dan Popescu am mai lucrat la Oțelul, iar pe Zicu l-am antrenat puțin la Farul. Sper să facem treabă bună împreună alături de întregul lot"
Petre Grigoraș, antrenor ACS Poli

"Avem 11 finale de disputat. Nu știu de câte victorii ar fi nevoie pentru a fi siguri că scăpăm de retrogradare, important e să credem și să luptăm toți pentru același scop"
Petre Grigoraș, antrenor ACS Poli

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează