FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Grigoraş îl critică dur pe Gabi Matei şi spune că nu îl mai vrea la Pandurii: ”Aici nu e gunoiul Stelei!”

Pentru Gabi Matei declinul a început în momentul în care s-a transferat la Steaua.
Pentru Gabi Matei declinul a început în momentul în care s-a transferat la Steaua.

Articol de - Publicat miercuri, 17 octombrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 16 octombrie 2012 20:37

Grigoraş îl desfiinţează pe Gabi Matei, pe care n-ar mai vrea să-l antreneze, deşi îl avea sub comandă în urmă cu un an şi jumătate.

Declinul lui Gabriel Matei l-a şocat pînă şi pe antrenorul cu care el ajunsese la nivelul cel mai bun al carierei şi care-l cunoaşte foarte bine.

Petre Grigoraş l-a antrenat pe Matei la Pandurii înainte ca apărătorul să fie vîndut la Steaua pe 600.000 de euro şi acum e uimit de imaginile cu fostul lui jucător vomitînd dintr-un taxi, la ora 5:00 dimineaţa: "Ce să mai spun despre Matei? Este incredibil, dar, din păcate, este adevărat. Eu nu-l ştiam aşa, dar uite că omul se mai schimbă. Unii au rău de înălţime şi cred că despre asta e vorba şi în cazul lui Matei. Dacă ţi se oferă posibilitatea să joci la Steaua, să ai meciuri în cupele europene şi să cîştigi bani mulţi, iar tu faci aşa ceva, înseamnă că eşti un om mărunt!".

Cu Grigoraş antrenor, Matei era titular la Pandurii şi unul dintre cei mai importanţi oameni din echipă, chiar dacă el era tînăr. "Nu se pune problema ca el să revină la Tîrgu Jiu, n-ar mai avea loc la noi, că doar nu sîntem groapa de gunoi a Stelei!", a reacţionat tehnicianul la DigiSport.

"Grig" a luat în vara asta un fotbalist din Ghencea, pe Răduţ, pe care l-a împrumutat pentru un sezon, şi a devenit atît de mulţumit de el încît negociază pentru transferul definitiv al mijlocaşului.

"I-am văzut pe Nikolici şi pe Gabi Matei vomitînd şi au fost imagini cum eu n-am mai întîlnit. Aceşti băieţi nu pricep că ar trebui să profite şi să se sacrifice în cei 10 ani în care pot juca pe salarii bune" (Ioan Andone, antrenor CFR Cluj)

2,1 milioane de euro a luat Pandurii de la Steaua pe doar trei jucători: Gabi Matei, Chiricheş şi Pintilii

8.000 de euro pe lună e salariul lui Gabi Matei în Ghencea

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
gun_of_brixton
gun_of_brixton  •  17 Octombrie 2012, 11:46
Postat de simohayha pe 17 Octombrie 2012, 11:41

Mda, de gustibus! Preferatii tăi sunt Oneaţă Augustin sau Săpăligă, cu look-ul lor de intelectuali?

behaitoare..calmeaza-te ca-tzi cade blana..a fost doar o remarca...in poza asta Matei chiar seamana cu Tanase

simohayha
simohayha  •  17 Octombrie 2012, 11:41
Postat de gun_of_brixton pe 17 Octombrie 2012, 11:32

Ce look de Tanase are

Mda, de gustibus! Preferatii tăi sunt Oneaţă Augustin sau Săpăligă, cu look-ul lor de intelectuali?

gun_of_brixton
gun_of_brixton  •  17 Octombrie 2012, 11:32

Ce look de Tanase are

Vezi toate comentariile (6)
Comentează