FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Grigoraş: "L-am iertat pe Cardoso după ce şi-a cerut scuze. Dacă e nervos îl trimitem la kick-boxing"

Articol de - Publicat joi, 04 noiembrie 2010 00:00

Antrenorul Petre Grigoraş l-a reprimit în lot pe fundaşul brazilian Alexandre cardoso, după ce fotbalistul şi-a cerut scuze pentrru comportamentul său.

 

"Am avut o discuţie foarte serioasă cu Cardoso. El nu e la prima ieşire, dar e un jucător profesionist şi trebuie să facă ce-i cere antrenorul. Atunci cînd nu respectă anumite reguli se autoelimină. L-am certat că am luat gol din fază fixă cînd el trebuia să facă marcaj la Cassio. L-am certat că putea să fie eliminat şi munca celorlalţi ar fi fost stricată a lui", a comentat Grigoraş.

Tehnicianul spune că brazilianul trebuie să se maturizeze.  "Este copilul răsfăţat al oraşului. A avut un moment de rătăcire, nu s-a prezentat la antrenament. Nu mai voiam să îl mai primesc, dar a venit şi şi-a cerut scuze motivînd că era nervos. Dacă e nervos îl trimitem la kick-boxing să care pumni la adversar pînă cîştigă partida. Aici este fotbal şi e vorba de familie, iar cine încearcă şi face rău acestui grup trebuie eliminat", a comentat Grigoraş.

"Se va pregăti separat pentru că nu se simte pregătit din punct de vedere fizic. E normal, pentru că aşa cum s-a antrenat, aşa a jucat. Nu s-a antrenat niciodată la capacitate maximă. Va avea program separat, nu este inclus pentru jocul de sîmbătă. Are şi un referat, pentru absenţa de la antrenament şi va fi amendat. Nu-mi place să fiu luat la mişto, iar un jucător care absentează la un antrenament consider că ne ia la mişto. Dar ca să vii la stadion îmbrăcat civil şi să nu saluţi şi apoi să pleci că eşti supărat că are vrăbiuţe la cap e problema lui. E ultimul avertisment!, a spus Grig. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează