FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Grigoraş: "Meciul cu Braşovul este cel mai important din acest sezon"

Articol de - Publicat miercuri, 17 noiembrie 2010 00:00

Antrenorul Petre Grigoraş spune că partida cu FC Braşov, de vineri, este cea mai importantă din acest sezon.

 

"Ne aşteaptă un meci extraordinar de dificil cu Braşovul. Este clar că FC Braşov nu e echipa din campionatele precedente după ce au plecat jumătate dintre ei la Rapid, dar să nu uităm faptul că sînt calificaţi în semifinalele Cupei României, au eliminat Timişoara, o echipă care nu are nici o înfrângere în actualul sezon şi pierde destul de greu, extrem de incomodă.

Pentru mine e cel mai important joc din acest tur de campionat din mai multe motive şi de aceea sînt destul de iritat de starea de veselie din jurul echipei care nu este una benefică. Vă spun sincer, am suficient de multă experienţă, că acest lucru nu face bine colectivului", a spus Grigoraş.

Tehnicianul spune că deşi a avut rezultate bune în ultimele etape, gorjenii trebuie să muncească şi mai mult pentru a ieşi din zona retrogradării. "Să fim mai ponderaţi, să ne păstrăm seriozitatea şi angajamentul de care am dat dovadă în ultimele meciuri. Nimeni nu poate să nu recunoască faptul că jocul este destul de bun şi rezultatele sînt pozitive în ultimul timp, dar încă nu am făcut mare lucru. Nu am ieşit de unde ne dorim să ieşim, dacă nu ne păstrăm entuziasmul pozitiv şi seriozitatea o să ne dăm cu capul de pereţi", a explicat antrenorul gorjenilor. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
tavinu
tavinu  •  17 Noiembrie 2010, 21:28

grigoras e unul dintre cel mai bun antrenor din tara......va fii greu pentru noi..mai ales ca nu aveam traditia unor rezultate bune impotriva lor in deplasare...dar TREBUIE...TREBUIE....sa plecam neinvinsi dela severin... chiar si din US fortza steagu!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează