FOTBAL  »  LIGA 1  »  PANDURII TG JIU

Grigoraş: "Nu este o problemă plecarea lui Marius Popa, mai avem doi portari de valoare în lot"

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 decembrie 2010 00:00

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraş, a declarat, vineri, că posibila plecare a portarului Marius Popa la Universitatea Cluj nu ar fi o problemă, deoarece mai are alţi doi goalkeeperi valoroşi în lot.

"Pentru Pandurii nu este nici o problemă că a plecat Marius Popa, mai avem doi portari de valoare în lot, Pedro Mingote şi Daniel Mutu. Aveam doi portari de aceeaşi valoare şi nu puteau apăra amândoi.

Mi s-a spus că Popa va pleca şi nu m-am opus, era normal să-l las să plece pentru că nu poţi ţine doi portari de aceeaşi valoare pe post. Unul trebuia să plece şi cred că în scurt timp conducerile celor două cluburi  se vor înţelege pentru a perfecta transferul", a spus Grigoraş conform Mediafax.

Portarul Marius Popa, achiziţionat vara trecută de la Internaţional Curtea de Argeş, este dorit de fostul său antrenor, Ionuţ Badea, care conduce acum echipa Universitatea Cluj.

"Nu pot spune acum nimic despre un eventual transfer pentru că depinde de cele două cluburi dacă ajung la un acord. Dar mi-aş dori să joc la Cluj pentru că am lucrat mai mult timp cu Ionuţ Badea şi mi-aş dori să continuăm colaborarea.
Dar asta nu înseamnă neapărat că vreau să plec de la Pandurii", a declarat Marius Popa.

Playtech: BREAKING: Ce a descoperit Marian Vanghelie în telefonul Oanei Mizil. E motivul pentru care a bătut-o


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează