FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Grigoraş şi-a pierdut răbdarea: "Sîntem o ţară de coarde şi de hoţi!"

Arbitrajul lui Augustus l-a scos din sărite pe Grigoraş Foto: Gabriela Arsenie
Arbitrajul lui Augustus l-a scos din sărite pe Grigoraş Foto: Gabriela Arsenie

Articol de GSP - Publicat marti, 03 mai 2011 00:00 / Actualizat luni, 02 mai 2011 22:53

Grigoraş nu-i iartă pe arbitri, dar nici pe rapidişti, pe care-i acuză că "au depăşit limita la măgării"

- V-a trecut supărarea, domnule Grigoraş?
- Nu, nici n-are cum să-mi treacă! Am avut 4 faze clare în care am fost dezavantajaţi, e inadmisibil! Nu se poate ca Rapid să cîştige aşa pe terenul nostru, după ce în tur am avut două goluri anulate în Giuleşti. Au depăşit limita cu măgăriile!

- La eliminarea lui Băcilă aţi şutat o minge în tribune, i-aţi arătat obrazul lui Rui Duarte...
- N-am mai suportat umilinţa: Duarte i-a pus talpa în ureche lui Băcilă, iar arbitrul l-a eliminat numai pe al meu, deşi era la 3 metri de fază! Moment de rătăcire sau ce e ăsta? Ăştia ori n-au vederea bună, ori sînt arbitri mici, ori e vorba de rea intenţie. De-aia nu arbitrează în Europa la nivel înalt, ci doar pe aici, la fete şi la cupe de juniori.

- A greşit Augustus Constantin şi cînd a dat lovitură liberă la Grigorie, fază din care s-a marcat unicul gol?
- Evident că da! Acelaşi arbitru care nu vede faze din cîţiva metri vede una de la distanţă, fix lîngă careul nostru! Nici la baschet nu se sancţionează contre de genul ăla! Sîntem o ţară de rahat, plină de coarde şi de hoţi!

- Veţi contesta rezultatul la comisii?
- Şi?! Ne bagă cineva în seamă?! Dacă fac şi eu gestul lui Cîrţu, ăla cu mîinile în cruce, mă suspendă pe viaţă! Dacă Rapidul va ajunge în Europa cu punctele luate contra noastră, cine a făcut măgăriile astea să-şi cumpere lumînări de banii luaţi şi să facă biserici, ca să-şi spele păcatele!

"N-am nimic cu jucătorii Rapidului, ei n-au nici o vină şi meritau să fie chiar mai sus în clasament. Problema e în altă parte"
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

"Mai pot eu să cred în cinste şi în omenie după aşa ceva? Nu ştiu... luaţi aceste 4 faze,şi dacă nu am dreptate, ori sînt cretin, ori dobitoc"
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

"Nu am nimic de comentat, nu mă interesează ce spune Grigoraş!"
Augustus Constantin, arbitru

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
dinamir
dinamir  •  03 Mai 2011, 09:35

acum de ce nu mai iese dinu gheorghe sa-si ceara scuze ca in toamna de arbitrajul execrabil a lui augustus constantin. si e vorba de aceeasi echipa pandurii care nu a fost lasata sa invinga in giulesti de daca nu ma insel tusier era...daniel sovre.va spune ceva numele asta?in ce meci a gresit recent?

kojak111
kojak111  •  03 Mai 2011, 08:59

Banele, sa nu te superi ca te-am uitat tocmai pe tine...sufletul echipei ariene - steaua!

kojak111
kojak111  •  03 Mai 2011, 08:56

Sa va explic eu pentru cei ce nu stiu. Daca traia Antonescu si ramanea la putere, comunistii nu conduceau niciodata tara si nu se mai infiintau steaua si dinamo dupa modelul sovietic. Nu mai vorbesc de jucatori emblematici ca Mihaescu, Lacatus sau Ilie Dumitrescu ale caror familii ar fi fost deportate mai stiu eu pe ce insula pustie. Asa ca... ciocul mic si nu va mai urati proprii jucatori si suporteri.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează