FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Grigoraş vrea să-i sufle două dintre ţinte Stelei: "E greu, dar i-aş vrea la Oţelul"

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 22 martie 2013 12:42

Petre Grigoraş, antrenorul Oţelului, speră ca la finalul sezonului să obţină din partea conducerii gălăţene fonduri pentru transferuri. Primele nume pe listă sînt chiar foştii săi elevi de la Pandurii, unii dintre ei aflaţi şi pe lista Stelei, liderul la zi al Ligii 1.

" Dan Nistor, Viera, Răduţ, dar şi pe alţii aş vrea să îi aduc la Oţelul. Deocamdată, e greu de spus dacă vom putea face acest lucru. Nu întîmplător l-am pus căpitan de echipă. Are un caracter deosebit şi e unul dintre străinii care m-a impresionat, nu mă mira", a spus Petre Grigoraş la sportro.

Citeşte şi: Colecţionarul de "panduri" » Becali negociază cu Condescu transferul mijlocaşului Dan Nistor

...despre transferul lui Chima: "E clar că Steaua are nevoie de un vîrf autentic. Dacă s-au decis asupra lui Chima, înseamnă că l-au analizat bine şi e cea mai bună soluţie"

Citeşte şi: Colecţia Steaua vara 2013 » El e fotbalistul pe care-l ia Becali! Bonus, încă o ţintă care revine în actualitate

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
theopalas
theopalas  •  23 Martie 2013, 00:09

Un jucator ar alege echipa unde are sanse mari sa joace nu sa stea pe banca. Dar nu inteleg care-i faza cu acel transfer. Nu va puteti limita a pune intrebari doar despre Otelul? De e important pentru noi Chima si transferul la stana? Sper totusi ca Grig sa nu mai raspunda la astfel de intrebari deplasate.

alexandru_p
alexandru_p  •  22 Martie 2013, 15:28
Postat de andreiyiy pe 22 Martie 2013, 13:49

Aha, deci daca un jucator alege alta echipa in afara de Steaua inseamna ca e prostit nu? Iar daca vine la Steaua si risca dupa 2-3 meciuri sa fie facut albie de porci atunci inseamna ca a luat decizia corecta precis.

esti subiectiv. daca are valoare n'o sa fie facut albie de porci la steaua. l'am vazut pe gigi ca se inflameaza usor, dar niciodata n'a facut'o fata de jucatori de calitate, chiar daca au jucat prost. l'ai vazut pe gigi sa zica ceva rau de bourceanu, pintilii, chiriches, chipciu? doar cu rusescu a dat'o in bara, dar atunci rusescu nu prea juca, inca se adapta. oricum, si'a recunoscut greseala, iar rusescu a reusit f. relaxat sa ajunga un om important muncind si jucand bine. daca esti valoros si stii despre tine ca vei face fata la steaua, merita sa o alegi in detrimentul otelului.

foxy
foxy  •  22 Martie 2013, 15:27

Mai bine sa-l pe Grig junior ,ca tot e in plus pe aici...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează