FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Grigore și Moldoveanu s-au autoizolat, cu iubitele, la munte, unde ninge ca în plină iarnă: „Îl așteptăm pe Moș Crăciun”

Grigore și Moldoveanu +16   FOTO
Grigore și Moldoveanu

Articol de - Publicat marti, 24 martie 2020 09:00

Doi dinamoviști sunt în autoizolare la munte. Ricardo Grigore, 20 de ani, și Robert Moldoveanu, 21 de ani, au plecat la Moeciu din momentul în care s-a instituit starea de urgență. 

Tineri, frumoși, la aer curat, cu prietenele după ei, cei doi încearcă să treacă peste pandemia de coronavirus și restricțiile ei tot mai mari. Rici a povestit pentru Gazeta Sporturilor:

- "Vom rămâne la munte o perioadă mai lungă, evităm riscul de a lua vreun virus, respectăm recomandările autorităților. Aici sunt foarte puțini oameni. Avem o casă mare, curte, aer curat, alergăm prin pădure, prietenele noastre ne fac de mâncare, sănătate curată!"

- "Ne antrenăm zilnic, programul de la club plus ce mai improvizăm. Când ne permite vremea, alergăm afară, în casă facem doar izometrie și forță. Acum ninge de rupe, îl așteptăm pe Moș Crăciun. Mai stăm la o șuetă, în timpul liber, pregătim ceva de mâncare cu fetele, e o vacanță-cantonament"

- "Chiar dacă pare viața perfectă și îmbinăm utilul cu plăcutul, iar carantina e mai plăcută într-o astfel de companie, mai simți nevoia să iei contact cu oamenii. Încercăm să ne ținem mintea limpede. Vedem, citim, lumea e panicată și ne punem semne de întrebare. Noi am fost precauți de la bun început, nu prea am avut contact cu alți oameni încă de la București, am evitat de acum două săptămâni"

Grigore și Moldoveanu s-au autoizolat, cu iubitele, la munte, unde ninge ca în plină iarnă: „Îl așteptăm pe Moș Crăciun”

- "Ne protejăm, avem și măști, și mănuși, și dezinfectant, ascultăm sfaturile autorităților. Dar o să rămână mulți cu sechele, ne vom speria și când o să tușească un om lângă noi ori o să strănute"

- "Va fi o criză uriașă și-n fotbal. Să ne dea 75 la sută din salarii, cât o fi, oricum eu nu aveam foarte mult. Să luăm și de la Dinamo, când o fi, măcar să fim sănătoși, să putem munci!"

- "Mi-e dor de fotbal, visez că sunt din nou la antrenamente, pe teren... Aș începe și mâine, dacă se dă "verde" la pregătiri. Oricât, oriunde. Ziceam că e ca o vacanță, doar că e ceva forțat".

"Din fericire, nu prea merge internetul pe aici, nu mai primesc notificări despre coronavirus, așa că încerc să mă detașez. Dacă stai cu ochii doar în televizor, atunci te ia capul, îți e frică și-n casă, deși ai stat în autoizolare de la început"
Ricardo Grigore, fundaș Dinamo

+12 FOTO
  • Sursă foto: Instagram Alexandra Popescu

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Adrian Mihalcea despre micșorarea contractelor la Dinamo: „Se va găsi o cale de mijloc. Altfel toți vom avea de suferit”

EXCLUSIV Dinamo taie tot: salarii la jumătate pentru „câini” după pandemia de coronavirus » Trei jucători pot pleca

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mir21
mir21  •  25 Martie 2020, 06:46

Îl asteapta pe mos craciun si vine mos clătită????????????????

Vezi toate comentariile (1)
Comentează