LIGA 1  ·  RAPID

Grigore Sichitiu: "M-am înţeles cu Peseiro să nu trimită actele la FIFA pentru încă 24 de ore"

Luni, 12 Ianuarie 2009

Grigore Sichitiu, directorul general al Rapidului, spune că a vorbit cu Jose Peseiro ca portughezul să nu depună memoriu la FIFA pentru încă 24 de ore.

"La Rapid se poartă mai subţire :D. Azi la ora 12:00 trebuia să îi comunicăm lui Peseiro dacă am găsit resursele financiare pentru a-l plăti, iar noi i-am spus că nu. Astfel el şi-a dat demisia, motivînd că noi nu i-am plătit de trei luni salariul. Şi noi analizăm cu juriştii noştri cazul.

Eu m-am înţeles cu el pentru încă 24 ore ca el să nu trimită actele spre FIFA. În seara aceasta va avea loc o întîlnire între Copos şi Taher. Şi pentru mine e greu să vă spun care va fi rezultatul. Eu nu pot să numesc un alt antrenor pînă nu se clarifică situaţia.

Eu nu sînt dispus să mă cert cu el în istanţă. El a cerut doar plata salariului şi sper ca pînă mîine să găsim resursele. Diseara luăm cina împreună, problemele cu clubul nu sînt şi probleme personale între noi şi Peseiro. Un antrenor care a mai lucrat la Rapid şi care ştie situaţia şi jucătorii, asta vrem", a spus Grigore Sichitiu.Polițiștii din Mamaia au tras pe dreapta o mașină, după ce au văzut o femeie care urla de mama focului pe geam. Când s-au apropiat de automobil, au rămas mască! Cine era de fapt pasagera

Libertatea

Comentarii (2)

 •  12 Ianuarie 2009, 19:58

ultima cina :)))) vine si peseiro cumva?

 •  12 Ianuarie 2009, 19:40

FALIMENTUL la Rapid intarzie !

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 2

Farul - Petrolul

Digi 2, Telekom 2, Look
21:00 Fotbal, Liga 1

Dinamo - Hermannstadt

Digi 1, Telekom 1, Look
21:45 Fotbal, Serie A

Inter Milano - Lecce

Digi 2
Program TV complet

Liga 1