FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID SPRE FALIMENT!?

Grigore Sichitiu: ”Ne putem aştepta ca jucătorii să fie daţi afară din casă” :O

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 februarie 2009 00:00

Grigore Sichitiu, directorul interimar al Rapidului, spune că din cauza problemelor financiare ale clubului, jucătorii ar putea fi daţi afară din casă din cauza salariilor neprimite la timp.

”Am vrut să trag un semnal de alarmă înainte de a trage clopotul. Rapidul poate să strîngă lîngă el oameni care pot ajuta clubul să continue să existe.

L-am sacrificat pe Pierre Boya pentru a plăti o datorie faţă de Jose Peseiro, pentru că altfel riscam o amendă de 2,5 milioane de la FIFA. Avem aproape 25 de litigii şi reclamaţii la diverse tribunale sau pe linia FIFA şi comisiile FRF.
Falimentul bate la uşă! :S

Nu vreau să fac comentarii despre auditul care s-a făcut pentru că nu îl cunosc. Eu sînt director interimar, nu am semnat încă. Ne putem aştepta ca jucătorii să fie daţi afară din casă pentru că nu avem nici un fel de resurse. Eu nu voi semna însă falimentul Rapidului”, a spus Grigore Sichitiu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  18 Februarie 2009, 15:35

Cred ca mai corect este ca vor fi dati afara din cuiburi...:))

 •  18 Februarie 2009, 14:44

Cred ca acest mod de gindire si implicit exprimarea unor asemenea opinii sunt de neinteles. Sa ajungi sa-i plingi de mila pe fotbalisti ca nu au bani, cind sint platiti anual cu sute de mii de euro este lipsa de eleganta fata de ceilalti oameni ai acestei tari care au venituri modeste in comparatie cu fotbalistii. Este o rusine.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează