FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - RAPID 0-5

Grigorie după prestaţia magică din meciul cu CFR: "Cupa vine sigur în Giuleşti, sperăm şi la campionat!"

La fel ca şi ceilalţi marcatori de sîmbătă seara, Grigorie i-a dedicat golul lui Bozovici // Foto: Lorand Vakarcs (Cluj)
La fel ca şi ceilalţi marcatori de sîmbătă seara, Grigorie i-a dedicat golul lui Bozovici // Foto: Lorand Vakarcs (Cluj)

Articol de - Publicat luni, 09 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 aprilie 2012 04:56

Mijlocaşul de 30 de ani anunţă obiectivele Rapidului din acest final de sezon.

În derby-ul din Gruia, Ştefan Grigorie a intrat pe gazon abia în minutul 65, dar efectiv s-a jucat cu adversarii. A marcat al doilea gol al alb-vişiniilor după ce a driblat 3 fundaşi clujeni, a trimis diagonala pentru Deac la golul lui Rui Duarte şi a centrat perfect pentru reuşita lui Alexa (VEZI AICI VIDEO DE LA MECI!). Gazeta l-a răsplătit pe Ştefan cu nota 9, una pe care ziarul o acordă foarte rar, mai ales unui fotbalist care a evoluat atît de puţin.

- Fane, cum e să umileşti liderul?
- (rîde) E frumos, al naibii de frumos!

- A fost un Rapid prea puternic sau aţi întîlnit un CFR extrem de slab?
- Vorbind serios acum, a fost un meci foarte greu, în ciuda scorului final. Diferenţa a fost făcută doar în ultimele minute, cînd noi am fost mai concentraţi şi ne-am descătuşat.

- Cum reacţionai dacă îţi spunea cineva înainte de partidă că veţi cîştiga cu 5-0?
- I-aş fi spus că-i nebun! :) E clar că nu se aştepta nimeni să le dăm 5 «bucăţi», dar asta e frumuseţea fotbalului. Să baţi cu 5-0 pe CFR, wow!, ce mai poate fi spus?!

- Are CFR faţă de campioană?
- Clujul are o echipă excelentă, cu jucători ce pot face diferenţa oricînd, însă au avut ghinionul să dea peste un Rapid prea dornic să răzbune eşecurile ciudate din primăvara asta. Oricum, tot ei sînt favoriţi să cîştige titlul.

"Victorie pentru Bozovici"

- Drama lui Bozo v-a dat mai multă putere?
- Bozo e un băiat fenomenal, cu un suflet uriaş. Nu ştiu cîţi ar fi fost în stare să joace în asemenea condiţii. A aflat în dimineaţa meciului că mama lui a murit şi tot a insistat să joace, ne-a motivat şi pe noi. Fiecare gol i-a fost dedicat, sîntem alături de el!

- La golul de 2-0, pe care tu l-ai marcat, a părut că te-ai distrat puţin cu adversarii...
- Nu s-a întîmplat nimic deosebit, doar i-am driblat (rîde). Nu aveam poziţie bună să şutez şi am driblat unul, apoi încă unul şi aşa a ieşit golul.

- Înfrîngeri cu Chiajna şi cu Ceahlăul, apoi victorie la Vaslui, în Cupă, şi măcel pe terenul liderului. De unde această schimbare?
- Nici noi nu ne putem explica inconstanţa asta. De fapt, aşa e în fotbal, aşa e Rapidul...

- Cu 6 puncte aţi fi fost pe primul loc...
- Aşa se poate vorbi despre toate contracandidatele noastre. Dacă băteau acolo, dacă nu pierdeau dincolo. Important e că toate partidele se joacă pe gazon. ;)

- Vă mai gîndiţi la titlu?
- Deocamdată ne gîndim la returul cu Vaslui. Vom vedea după. Unele şanse mai sînt... Dacă-şi fac calcule cei din urma noastră, noi de ce nu ne-am face?!

- Te temi că poate interveni o relaxare miercuri?
- Nu, deloc! Sîntem o echipă matură, nu mai avem 20 de ani ca o victorie să ne ia minţile. Sîntem deja în avantaj după tur, e obligatoriu să ne calificăm şi eu cred că o vom face.

- Dinamo sau Gaz Metan în finală?
- Nu mă interesează, doar Cupa în Giuleşti e tot ce îmi doresc!

49 de goluri a marcat Grigorie în 281 partide disputate în Liga 1

1 trofeu a cîştigat Grigorie în 5 ani la Rapid: Supercupa României în 2007

"Discutăm despre prelungirea contracului atunci cînd va fi cazul. Pînă atunci avem de cîştigat puncte şi cel puţin un trofeu pentru Rapid" (Ştefan Grigorie, mijlocaş Rapid)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
valah.redandblue
valah.redandblue  •  09 Aprilie 2012, 15:27
Postat de wollt pe 09 Aprilie 2012, 02:38

Cupa vine sigur în Giuleşti, sperăm şi la campionat!" _________ am mai auzit ... o sa vedem cat de "sigur" :))))))))))))))))9

Sigur e doar ca unii au obicei traditional sa se înece la mal.))))))))))))))

crystyanbet
crystyanbet  •  09 Aprilie 2012, 12:22

mai bine nu mai vorbiti si aratati pe teren ca se poate spera la mai mult!FZR

il_unico_capitano_totti
il_unico_capitano_totti  •  09 Aprilie 2012, 10:51

in viata lu n-a facut fane un meci asa de bun la rapid....si el poate si mai mult, eu stiu...bravo Fane!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează