FOTBAL  »  Superliga  »  IMPRESARUL LUI TORJE EXPLICĂ RANDAMENTUL MODEST AL JUCĂTORULUI

Grija familiei

Articol de - Publicat marti, 22 aprilie 2008 00:00

Părinţii fotbalistului au fost la un pas să fie daţi afară din casă, din cauză că Marian Iancu nu i-a achitat restanţele financiare.

Părinţii lui Gabriel Torje sînt a­­­proape de a rămîne pe drumuri din cauză că Ti­mi­şoara nu i-a plătit fotbalistului res­tanţele financiare, în valoare de 80.000 de euro! “Acesta e unul dintre motivele pentru care Ga­briel nu a dat pînă acum ran­da­men­­tul maxim”, sus­ţi­ne Cristea Opria, impresarul mijlo­caşului de 18 ani.

“Cu cei 80.000 de euro Gabi tre­buia să-şi achite apartamentul de patru camere pe care îl are la Timişoara. Părinţii săi au fost ameninţaţi că vor fi daţi afară din casă, dacă nu se achită aceşti bani. De aceea Torje nu juca la valoarea lui, nu-i stătea capul la fotbal! I-am zis şi lui Borcea: «Cristi, băiatul nu joacă pentru că se gîn­deşte la familia lui, îi e teamă să nu rămînă pe drumuri!». Apoi am vor­bit cu băiatul, i-am spus că rezolv eu treaba într-un fel, că-i dau eu banii, numai să se con­centreze doar la fotbal. Şi aţi văzut cum a răspuns”, a povestit Opria. Du­mi­nică seară, cu Unirea Urziceni (1-1), Torje s-a descătuşat, reuşind să marcheze superb, dintr-o lo­vitură li­beră de la 30 de metri, primul său gol pentru “cîini”!

2.000.000 euro au costat 50% din drepturile federative ale lui Torje

150.000 euro este salariul lui Gabriel Torje

“Nu mă interesează cazul Gabriel Torje, nu este un subiect pentru mine”
Marian Iancu patron Poli Timişoara

“Mă bucur enorm pentru Gabi. Cred în el, cred că va deveni un jucător care să rămînă în memoria şi în sufletul fanilor dinamovişti”
Cristi Borcea preşedinte executiv Dinamo

Cristea Opria: “L-au păcălit”
Impresarul a povestit cum l-au înşelat timişorenii pe Torje: “În noiembrie 2007, copilul a fost chemat să semneze un contract pe încă cinci sezoane cu Poli. A semnat şi o anexă conform căreia trebuia să primească 100.000 de euro. A luat 20.000 de euro atunci, iar Marian Iancu trebuia să-i mai achite 80.000 de euro pînă la 31 decembrie 2007, însă nu a făcut-o. După ce s-a transferat la Dinamo, au zis că nu-i mai dau nimic, l-au păcălit. Acum ne judecăm şi vom cîştiga, pentru că am actul semnat de mine, de Gabi şi de Chivorchian”.

Şi-a luat Audi A5 de 52.000€!
La jumătatea lunii februarie, după cantonamentul din Antalya (Turcia), Gabriel Torje şi-a achiziţionat un superb autoturism Audi A5, în valoare de 52.000 de euro! Mijlocaşul de 18 ani şi-a cumpărat bolidul tot cu ajutorul impresarului său, care a suportat o mare parte din investiţie. Torje a optat atunci pentru Audi în detrimentul achitării apartamentului cu 4 camere din Timişoara, mizînd că va primi cei 80.000 de euro din partea timişorenilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
 •  22 Aprilie 2008, 13:15

L-a facut excrocu de impresar. "I-ati ma masina ca de casa ma ocup eu si scot banii de la Iancu la tribunal in procese de 15 ani, timp in care tu trebuie sa mentii contractul cu mine ca imi tre si mie niste comisioane. Pai din banii cui i-a luat excrocu masina, tot din banii lu` Torje, dar nu stie el.

 •  22 Aprilie 2008, 12:45

ca sa vezi ce bine stabilite sunt prioritatile la tinerii romani. Adica el da pasarea din mana pt cea de pe gard si mai pe inteles a decis sa isi ia masina decat sa plateasca apartamentul pe care la negociat in prealabil bazandu-se pe niste bani pe care poate nu o sa ii primeasca niciodata, in loc sa isi faca un abonament autobuzele din capitala sa isi plateasca aparatamentu si apoi sa isi ia masina ... acolo unde nu ii cap ii vai de picioare.

 •  22 Aprilie 2008, 11:23

bai bulangiilor ca tare sunteti inceti la mine unii de p`aci, acolo nu scrie ca ar avea datorii la intretinere ca nu ai cum sa ai 80.000 euro la intretinere, omu sia luat apartament cu 4 camere si atat are de platit la el daca nu il da afara ce e asa de greu de inteles omg ce inculti !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează