FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

”Groapa” de coșmar » Dinamo a mutat locația partidei cu Viitorul. Avantaj pentru Hagi!

Va fi primul meci în Ștefan cel Mare pentru antrenorul Cosmin Contra, fiindcă, de la sosirea lui, Dinamo a jucat partidele de acasă pe Național Arena
Va fi primul meci în Ștefan cel Mare pentru antrenorul Cosmin Contra, fiindcă, de la sosirea lui, Dinamo a jucat partidele de acasă pe Național Arena

Articol de - Publicat miercuri, 12 aprilie 2017 00:00

Dinamo va juca împotriva Viitorului de Paști și-a ales să mute meciul pe stadionul din Ștefan cel Mare, acolo unde are numai amintiri negre cu echipa lui Hagi.

"Câinii" revin în Ștefan cel Mare pentru prima dată în play-off. Meciul cu Viitorul se va desfășura duminică seară, de Paști, iar dinamoviștii au ales să mute partida de pe Național Arena pe propriul stadion.

Costuri și mai mici, având în vedere că suporterii nu se vor înghesui la meci, fix în prima zi de Paști. Există și marele pericol ca partida să se joace cu porțile închise!

Astăzi, Comisia de Disciplină a LPF ar putea dispune această pedeapsă după incidentele suporterilor dinamoviști la Derby-ul de România, când patru "ultrași" au pătruns pe gazon.

Din informațiile "câinilor", nu există pericolul ca și următorul meci de acasă, chiar cu FCSB!, să se dispute cu porțile închise. Dacă va fi să fie penalizați, va fi doar o etapă de suspendare.

Dar revenirea roș-albilor pe stadionul Dinamo nu este de bun augur pentru "câini":

  • Bucureștenii n-au câștigat niciun meci contra formației lui Hagi pe propria arenă! Palmares cu Dinamo gazdă: 5 victorii Viitorul și o remiză, niciun succes în dreptul roș-albilor.
  • "Câinii" au avut parte și de umilințe, cum a fost acel 1-5 din noiembrie 2015. În rest, golaverajul este net inferior dinamoviștilor, 10-18. La începutul lui 2017, în prima partidă oficială a anului, roș-albii au pierdut cu 2-1, în sezonul regulat.
  • Singurele victorii ale dinamoviștilor, două la număr din 13 meciuri, sunt pe stadionul de la Ovidiu.
  • Dinamo și-aduce aminte cu tristețe de confruntarea cu Viitorul de pe 6 mai anul trecut, scor 3-3, întrucât la acel meci a decedat pe teren Patrick Ekeng, în minutul 70 al întâlnirii.

Cu Contra se decide după Paști

Negocierile cu Cosmin Contra au fost amânate până săptămâna viitoare. Aceasta întrucât patronul Ionuț Negoiță este plecat în Orientul Îndepărtat și va reveni după Paști în România.

Finanțatorul a vorbit cu "Guriță" în cantonamentul de la Brașov și-a rămas ca amândoi să aibă întrevederea finală la București, după meciul cu Viitorul.

Negoiță a anunțat că va face toate eforturile ca să-l convingă pe Contra să-și extindă contractul scadent în luna iunie.

20.000 €este costul minim al unei partide pe Național Arena

2.000 €este costul unui meci pe stadionul din Ștefan cel Mare

1remiză s-a înregistrat în singura confruntare directă între Contra și Hagi ca antrenori, 0-0 la Ovidiu, în prima etapă din play-off

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  12 Aprilie 2017, 11:00

”5 victorii Viitorul și o remiză, niciun succes în dreptul roș-albilor.” Asta da omenie... Tineti-o tot asa!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează