FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Grozavu își apără un jucător suspendat patru etape: "Dacă era altă echipă, își cereau scuze!"

Golofca (în alb, 26 de ani) e la primul
Golofca (în alb, 26 de ani) e la primul "roșu" din carieră în L1

Articol de - Publicat vineri, 16 decembrie 2016 00:00

Grozavu îl apără pe Golofca, suspendat 4 etape și amendat cu 80 de milioane de lei vechi după "roșul" încasat cu Iașiul.

Leo Grozavu a răbufnit după ce Comisia de Disciplină a decis ca jucătorul său, Cătălin Golofca, să primească 4 runde de suspendare și o penalitate de 8.000 de lei, după ce, în meciul cu Poli Iași (1-3), l-a lovit cu cotul pe Sato și a văzut direct cartonașul roșu.

Antrenorul botoșănenilor a ajuns chiar să acuze membrii Comisiei că aceste măsuri au fost luate doar pentru că Botoșani nu reprezintă un nume de prim rang în fotbalul românesc: "OK, am greșit și noi, dar cred că dacă în locul lui Golofca era un alt jucător, de la o altă echipă, nu vreau să dau nume, nu ar mai fi primit cartonaș roșu".

Grozavu insistă că cei de la Ligă ar trebui să fie mai atenți cu deciziile pe care le iau: "Cei care organizează campionatul trăiesc din taxele cluburilor și din amenzi. Arbitrii nu pățesc nimic niciodată. Antrenorii plătesc cu postul, jucătorii plătesc cu bani, numai arbitrii merg înainte fără să le pese de nimic.

Dacă Golofca evolua pentru alb club, ați fi văzut peste tot analize peste analize că nu a fost de «roșu» și veneau vreo 3 comisii să decidă că nu trebuia să fie suspendat. Ba mai mult, ajungeau să-și ceară scuze pentru că l-au suspendat!".

Chiar și în condițiile în care clubul nu e de acord cu pedeapsa încasată de mijlocaș, acesta va fi pus să își plătească singur amenda.

"Nu știu dacă s-a mai întâmplat până acum, dar va fi primul jucător care va achita amenda din buzunarul propriu. Ai făcut-o, trebuie s-o tragi! Altădată să învețe. Îmi pare rău pentru el, dar n-am ce-i face", a adăugat Leo.

"Eliminarea directă a lui Golofca a fost și un exces de zel al arbitrului. Păi, eram conduși cu 2-0, jucam deja în înferioritate, ce rost avea să strice definitiv meciul?!"
Leo Grozavu, antrenor FC Botoșani

"Toți arbitrii care vin la Botoșani sunt îngroziți, scot cartonașele roșii de parcă aici ar fi Al Treilea Război Mondial"
Leo Grozavu, antrenor FC Botoșani

"Nu a fost un gest golănesc al lui Golofca. Sato s-a ridicat de la pământ după numai două secunde. Patru etape și 8.000 de lei amendă?! E prea mult, multe prea mult!"
Robert Elek, atacant FC Botoșani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
749913671784643
Razvan Marcel  •  16 Decembrie 2016, 15:40

Unico bulico,iti arat eu doua faze din meciul direct din cele doua ehipe sa vezi ce intrari au avut Lazar si Filip,si nu sa dat nimik,macar galben.

749913671784643
Razvan Marcel  •  16 Decembrie 2016, 15:38

Sunt unii care nu stiu fotbal,dar comenteaza.Daca era lovit asa dur,de ce sa ridicat in 2 secunde de jos?jucatoru'a fost lovit aproape de umar,dar pot sa va dau faze din campionatu'Romaniei,clar lovire cu cotul in figura si nu sa dat nimik.Bn ii dai rosu ,dar de ce 4 etape?

robotzel
robotzel  •  16 Decembrie 2016, 15:14
Postat de Florin Bălănescu pe 16 Decembrie 2016, 10:30

Dau eu nume, nu e nicio problemă: fecesebe; oricum, toată lumea ştie frăția de arme dintre groparii cu fluier şi fecesebişti.

este foarte interesant cum mereu duceti vorba la fcsb. asta inseamna sa nu aveti personalitate. eliminarea a fost clar de cartonas rosu si suspendarea de 4 etape este total justificata. intentia a fost clara. cand sunteti dezavantajati plangeti mereu cand fcsb este dezavantajata invocati ca a fost si avantajata nu stiu cand. nu aveti barbatia sa nu va plangeti la orice greseala. a vazut cineva vreo declaratie dupa meciul cu villareal de la bucuresti in care reghe sa iasa si sa spuna ca fcsb a fost furata in meciul ala? am avut cel putin o lovitura de la 11m neacordata si spaniolii puteau primi usor un cartonas rosu pentru cumul de cartonase galbene. daca un jucator de la adversarii nostri era eliminat pentru 2 tineri din spate spuneati ca a fost prea usor eliminat dar la meciul cu villareal cum a fost? meciul de la ei de acasa? pentru un gest mult mai "dragut" am avut jucator eliminat in meciul tur cu turcii. acolo nici macar nu a fost lovire in fata. i-a dat cu capul in piept si a pimit rosu direct. ce voiati sa se intample cu jucatorul botosaniului? hai sa nu va mai *** *** ca nu merge.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează