FOTBAL  »  Superliga  »  SPECTACOL

GSP 3D: Execuţiile lui Irimia şi Ţucudean au luminat etapa

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 aprilie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 16 aprilie 2011 23:46

"Am exersat la antrenament"
Autorul golului spectaculos al Sportului, Cristi Irimia, a spus la finalul partidei că-i pare rău că echipa sa nu a reuşit să se impună: "Pierdem pe final de meci, noi ratăm nonstop, alţii marchează mereu. Am dat un gol frumos, însă degeaba. A fost o schemă pe care am mai exersat-o şi la antrenament şi mi-a ieşit. Din păcate, nu am cîştigat. Marcajul a fost unul slab la Maicon, nu e doar de la schimbarea bună făcută de Sorin Cîrţu".

354560-irimia-3d.jpg

Ţucudean, lăudat de Andone
Autorul lobului superb cu care Dinamo a revenit în meciul cu Oţelul a fost lăudat de Ioan Andone: "E încă un jucător crud, mai are pînă va prinde curajul necesar la o echipă ca Dinamo, dar a reuşit o execuţie de atacant adevărat, ridicînd mingea peste portar din acea poziţie, cu doi fundaşi lîngă el. Îmi place foarte mult, l-am adus încă de vara trecută, dar s-a speriat de concurenţa cu ceilalţi atacanţi şi a fugit înapoi la UTA. În iarnă l-am luat înapoi şi acum îl creştem la Dinamo. E un jucător de viitor pentru noi".

354561-tucudean-3d.jpg

Vezi mai jos video cu cele două goluri superbe!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
costanb
costanb  •  17 Aprilie 2011, 15:21

Absolut de acord,cu comentariile lui craz1est,intai sa confirme si dupa sa-i aduca osanale.Bun exemplul cu Mitea,de cae s-a ales praful.

craz1est
craz1est  •  17 Aprilie 2011, 11:24

sper sa nu se supere Tucudean pe mine,insa el trebuie sa confirme mai mult de atat . Ii recomand sa aibe grija si de viata extrasportiva.mai bine se insoara de acum, face un copil si apoi va avea un mod de viatza si sportiv mai linistit decat ceilalti. sa inteleaga si el cea ce multi fotbalisti nu inteleg ca viata de fotbalist e scurta(cam 10 ani perioada in care poti strange niste bani frumosi). viata e frumoasa si dupa 35 de ani mai baieti, ba mai mult; femeile apreciaza mai mult acest gen de barbati.cand ai 19-27 de ani; femeile nu urmaresc decat sa fie in compania voastra si sa profite de banii vostrii, asa cum a patit-o nu de curand fostul vostru coleg Mitea :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează