FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, LUNI, 20:30, DOLCE, DIGI, LOOK ȘI GSP.RO

GSP a aflat ce le-a cerut Contra jucătorilor săi înainte de derby-ul cu FCSB: "Orice, dar să nu facem asta!"

foto: Raed Krishan, GSP
foto: Raed Krishan, GSP

Articol de - Publicat sambata, 29 aprilie 2017 00:01

Cosmin Contra i-a ”dopat” psihic pe jucători în ședințele dinaintea derby-ului.

"Câinii" au ajuns din nou la pregătirea psihologică a derby-urilor. Chiar dacă afirmă cu fiecare ocazie că Dinamo nu trage și nu este implicată în lupta la titlu, ideea fiind preluată și de majoritatea jucătorilor, Cosmin Contra a ținut să-i antreneze și psihic pe fotbaliștii săi pentru confruntarea cu numărul 170 dintre roș-albi și roș-albaștri.

Gazeta Sporturilor a aflat cum a pregătit "Guriță" cea mai importantă confruntare pentru dinamoviști în acest final de sezon. "Orice, dar să nu-i facem noi campioni! Vom juca în fața suporterilor noștri și nu avem voie să pierdem, orice s-ar întâmpla. Nu intrați în contre și în certuri pe teren, să vă păstrați mereu capul pe umeri și să vă gândiți doar la fotbal", au fost doar câteva dintre cerințele antrenorului de 41 de ani.

Află din ediția tipărită toate detaliile despre discuția dintre Cosmin Contra și jucătorii lui Dinamo, ce le-a mai cerut tehnicianul și cum au reacționat jucătorii. Poți răsfoi Gazeta și în varianta online, aici!

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

 Începe bătălia pentru a fi antrenor la FCSB: Șumudcă, Iordănescu și două variante surpriză!

Contra vs. Reghecampf. Dinamovistul are o statistică impresionantă

Nu rata ponturile din pagina dedicată pariorilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
liviuemil
liviuemil  •  29 Aprilie 2017, 14:28

Muriti de ciuda *** ca nu sinteti pe primul loc!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fangigi
fangigi  •  29 Aprilie 2017, 13:41

Pe aceasta cale transmit tuturor fcsbistilor un mesaj vulgar si jignitor! Asta ca sa mai scutesc din munca moderatorului!;)

danut1971
danut1971  •  29 Aprilie 2017, 12:47

bravo si felicitari contra! cainilor dati totul pe teren sa le scoatem fcsb-istilor fotbalul si titlul din cap! fortza dinamo! eium fcsb

Vezi toate comentariile (15)
Comentează